Интимно

10 признака, че се влюбвате в него

Появили са се чувства, ако не сте забелязали

25.05.2022г. / 14 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато сте в нова връзка може да мине известно време преди да осъзнаете, че сте влюбени в човека, с когото се срещате. Възможно е и да не искате да се влюбвате, да не признавате пред себе си, защото го смятате за неподходящ или търсите нещо друго в партньора и връзката си. Но любовта не пита. Може би вече сте влюбени без да го осъзнавате. И за това си има съответните признаци. 

7 неща, които мъжете правят, когато са истински влюбени

Кои са най-явните 10 признака, че сте влюбени в него?

1. Намирате го за необичайно забавен.

Смеете се на шегите му, въпреки че ви се струват нелепи и нескопосани. Смятате, че той няма особено изразено чувство за хумор, но нещо постоянно ви кара да се усмихвате в неговата компания или искрено се смеете с глас. 

2. Проверявате телефона си, за да видите дали не ви е писал. 

Въпреки че не сте чули сигнал за съобщение, нещо ви кара да поглеждате телефона си от време на време, за да погледнете да не би случайно да ви е писал и да не сте чули. Това подсказва, че мислите ви са заети с него, а сърцето ви има нужда от близостта му. 

3. Разглеждате дейността му в социалните мрежи. 

Иска ви се да научите повече за това как се държи извън срещите с вас. Поглеждате в профила му, преглеждате какво публикува, какво коментира, харесва ли снимки на други жени. Щом се е появила ревност и съмнение, това са признаци, че той не ви е безразличен. 

15 неща, които дълбоко влюбените двойки правят всеки ден

4. Ревнувате от други жени. 

Ревността се проявява, когато ви пука за някого. Ако не изпитвате никакви чувства към него, няма да ви интересува дали поглежда към други жени, защото и вашият поглед ще бъде обърнат извън връзката. Но ако се появи ревност и желание да бъде само ваш без да го делите, това е продиктувано от чувствата ви. 

5. Намирате време да го виждате по-често. 

Сърцето ви тегли към него. Искате да прекарвате всяка свободна минута заедно и това ви подтиква да разчиствате графика си от други ангажименти. Влюбени сте, дори да не искате да го признаете. Желанието да сте постоянно с човека до себе си подсказва това. 

11 признака, че мъжът е подсъзнателно влюбен във вас

Коментирай
Здраве и красота