Интимно

20 причини един мъж да си тръгва от вас

Вижте кои са

01.07.2022г. / 14 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовните взаимоотношения не са лесни. Дори и всичко да върви прекрасно или да имаме усещането, че е така, мъжът към когото изпитваме емоции може да избяга от нас, да си тръгне. Защо? Вижте 20 възможни причини той да го направи.

1. Нещата се развиват твърде бързо за него и въпреки че си прекарва чудесно с вас, има усещането, че може да загуби личната си свобода.

2. Не му се е налагало досега да полага кой знае какви усилия в любовта, докато с вас осъзнава, че ще е различно. Има мъже, които не желаят да полагат усилия в любовните взаимоотношения или полагат, но не колкото партньорката им.

4 причини да се влюбвате в егоист или нарцис

3. Вие очаквате той да разреши всичките ви проблеми, да поема товара във връзката.

4. Той не получава това, от което се нуждае. Сериозната връзка е сериозен ангажимент, особено за мъж. За да инвестира във връзка, той трябва да види „възвръщаемост“ на тази „инвестиция“, за да се почувства добре.

5. Той ще избяга от вас, ако не умеете да сте привлекателна, не умеете да показвате своята женска енергия, да сте сексуална.

6. Той си пада играч. Понякога без да предполагаме, една връзка може да е обречена на провал, защото мъжете, които искат да бъдат в паралелни връзки, нямат нужда от сериозности.

7. Той ще си тръгне, ако вие винаги сте нацупена, намусена, виждате само черната страна на нещата.

Ако имате мания за контрол, това ще убие връзката ви

8. Преминава през труден период. Въпреки че мъжете почти винаги изглеждат външно силни, лични негативни събития могат да повлияят на желанието им за връзка.

9. Страхува се от обвързване.

10. Иска да бъде вашият герой и опора, но вие действате като супер жена, която може всичко сама и няма нужда от съдействие.

11. Отворен е към други възможности. Колкото по-голям избор има някой, толкова по-малко ангажиран ще иска да бъде. Това е още една причина мъжът да избяга от вас.

Типове мъже, които не се променят

12. Страхува се от чувствата си. Някои мъже се страхуват от интимност или ако са емоционално недостъпни, може да нямат желание или да им е трудно, да не знаят как да се отворят към партньорката си.

13. Взаимоотношенията му с вас не са любов за него. Да, това означава, че той не споделя изобщо или в някаква степен емоциите ви.

14. Той ще избяга, ако вие сте отчаяна, имате ниско самочувствие и това си личи по поведението ви, излъчването ви.

15. Един мъж би прекратил взаимоотношенията си с вас, ако вие сте имали болезнени любовни връзки и смятате, че новата ви връзка с него ще излекува раните ви.

Как да накарате мъжа да се свърже с вас емоционално

16. Мъжете бягат от жени, които не са наясно какво искат от взаимоотношенията.

17. Не е готов за сериозна връзка и това може да се дължи на много причини – разочарование от скоро приключила връзка, желание да се развива като личност, желание просто да се забавлява.

18. Той ще си тръгне, ако вие постоянно драматизирате всичко и създавате конфликти.

19. Един мъж си тръгва, когато няма общи интереси и теми на разговор с партньорката си.

20. Той ще си тръгне, ако жената не е грижовна, забавна.

Снимка: iStock

Коментирай