Интимно

7 неща, които правят мъжа неустоимо привлекателен

Кои привлекателни черти грабват женското внимание

07.07.2022г. / 14 03ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако ви попитат какъв трябва да е привлекателният мъж, едно от нещата, които повечето жени биха казали на прима виста е добрият външен вид. Коя жена не би забелязала стегнатото тяло и добре оформената фигура. На пръв поглед това е най-забележителната черта от „задължителния пакет“, в който обикновено влизат мускули, чувство за хумор, усмивка, интелигентност.

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа

Но стегнатите тела и чаровната усмивка далеч не са единствените и най-важни привлекателни черти на мъжете. Има нещо много повече от външния вид, което грабва женското внимание и прави един мъж наистина неустоимо привлекателен.

Кои са нещата, които правят един мъж неустоим и привлекателен за жените?

Той знае как да намигва

Ако не сте се замисляли досега, нека обърнем внимание на магията на намигването. Някои момчета намигват нескопосано и глуповато, което съвсем не е в техен плюс. Но други умеят да го правят така, че този ход наистина да е привлекателен, а не смешен. Ако един мъж знае как да използва този трик, той непременно грабва женското внимание.

Топ 5 привлекателни черти, различни от физическа красота

Той има свой собствен стил

Подражанието на чужди стилове не е рецепта за успех. Тъкмо обратното – ако един мъж има свой собствен стил, който го кара да изпъкне пред другите, това определено е неустоимо привлекателно за жените. Начинът, по който един мъж се облича, ухае, държи се и изглежда е важен за успеха му сред жените.

Той се грижи за себе си

Разбира се, че ако ви попитат какви мъже харесвате, надали бихте отговорили „неподдържани мъже, които не се интересуват как изглеждат“. Приятният външен вид е нещо, което несъмнено грабва вниманието. Всъщност дори не е нужно да има тяло на гръцки бог и изваяни, релефни мускули. По-важно е да изглежда добре, да си личи, че се грижи за себе си и се старае да поддържа здрав дух в здраво тяло.

5 знака, че сте по-привлекателни, отколкото мислите

Той излъчва спокойствие

Мъжкото присъствие, което излъчва стабилност, уравновесеност и спокойствие определено е сред чертите, които привличат женското внимание и интерес. Мъж, който не потрепва, изглежда силен, стабилен и ненапрегнат е сигнал за женската интуиция, че той е добър материал за връзка.

Излъчва мъжки аромат

Въпреки че добре поддържаните мъже използват парфюм или одеколон, все пак всеки мъж има своя собствена индивидуална миризма. Тя е важен фактор в определянето на съвместимост. Тя е наситена с вещества, които подсказват на подсъзнателно ниво дали една жена има съвместимост с даден мъж или не. Мъжкият естествен аромат е потенциален сигнал за жените.

Знаци, че сте привлекателни, дори и да не го осъзнавате

Той изглежда отдаден

Когато жените търсят мъж, с когото да изградят връзка, едно от важните неща е отдадеността. Ако сте във връзка с мъж, който не дава нищо от себе си, не се старае и не е всеотдаен, това е сигнал за връзка с не особено голям потенциал. Ако в думите и действията му, в поведението му усещате, че той е от този тип мъже, склонни да бъдат всеотдайни партньори, това ще отключи интереса ви.

Той се смее често, има приветлив характер

Чувството за хумор е едно от качествата, които всяка жена споменава, когато става въпрос за определяне на привлекателни мъжки черти. Ако и вие обичате да се смеете, вероятно ще оцените мъжкото чувство за хумор, искрения смях, идващ от сърце. Приветливият характер и лесната за общуване личност няма как да останат незабелязани.

7 стъпки, които ще ви направят по-привлекателни за мъжете

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Krasita ( преди 1 година )
Познавам такъв мъж и той е зодия Дева, роден на 09.09. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар