Интимно

Кое е първото, което виждате? То разкрива вашия любовен страх

Един забавен тест

16.08.2022г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки има своите страхове по отношение на любовта. Връзките могат да бъдат вълнуващи, разочароващи, учещи ни на нещо. В една връзка и двамата партньори влизат с очаквания, това от минали взаимоотношения и страхове, за които рядко биха си признали. Днес споделяме с вас един забавен тест.

Кое е първото нещо, което виждате в тази снимка? То разкрива вашия страх, свързан с любовните връзки. 

Арка

Ако първото, което сте видели в тази снимка е арката, това, което ви плаши най-много във връзките, е, че те невинаги са такива, каквито изглеждат. Вие жадувате за любов, но в същото време има част от вас, която е дълбоко скептична към нея и към това, че ще успеете да изградите мечтаните от вас взаимоотношения. Това може да се дължи на предишни разочарования или на това как изглеждат връзките на близки до вас хора. 

Вероятно все още не сте срещнали правилния човек. Когато това се случи, ще разберете, той и стабилната любовна връзка ви помагат да бъдете най-добрата версия на себе си, а не изисква да се променяте, за да бъдете приети. 

Ако чувствате тези 5 неща, значи не го обичате

Пеперуди

Ако сте видели първо красивите пеперуди, то вашият най-голям страх по отношение на любовната връзка е, че тя няма да продължи. Всеки път, когато се влюбите, сте склонни да виждате негативно бъдещето и действията ви обикновено слагат край на взаимоотношенията ви. 

Нагласата ви може да се дължи и на факта, че обикновено попадате на неподходящи за вас партньори, които не ви уважават или нямат сериозни намерения към връзката. Запитайте се дали не подценявате себе си, мислейки, че не заслужавате достоен партньор и връзка?

Свързани статии

Рози 

Ако сте видели първо розите, то вашият най-голям страх, свързан с любовта е, че една връзка може да отнеме свободата ви. Харесва ви идеята да имате партньор, но се страхувате от идеята да останете във връзка твърде дълго. Това е така, защото се притеснявате, че прекарването на твърде много време с един човек ще ви отдалечи от истинското ви усещане за себе си.

Последната цифра от годината ви на раждане разкрива много за вас

Любовните връзки изискват компромиси, но не забравяйте, че влизайки в едни взаимоотношения всеки идва със своите хобита, лично пространство. Ако с партньора ви се научите да уважавате взаимните си интереси и те не вредят на любовта ви, това е чудесно.

Помислете дали като цяло сте готови и имате желание за сериозни взаимоотношения или се намирате в период на повече желание за забавления.

Коментирай
Здраве и красота