Тест: Какво ви съветва интуицията?

Вижте какво ще ви посъветва тя

04.06.2024г. / 17 31ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Колкото и добре да върви животът ви, със сигурност има поне една област от него, в която ви предстои да вземете решение или просто не знаете кой път да поемете. Ето защо, съветваме ви да се вслушате във вътрешния си глас.

Изберете една карта и вижте какво ви съветва вашата интуиция.

Карта номер 1 

Обмислете още веднъж ситуацията 

Може би от доста дълго време чакате промяната и сякаш ви се ще да възприемете, че наоколо е пълно със знаци, които ви насърчават да действате. Но дали това наистина е така или просто хорското мнение надделява? Опитайте се да бъдете по-центрирани.

„Съберете се“, обмислете добре плюсовете и минусите и ако се наложи, изчакайте още малко. Каквото и да става, знайте, че последната дума е вашата. Не позволявайте на никого да застава зад вашите решения.

Свързани статии

Карта номер 2

Действайте 

Живеем в рационален свят и понякога имаме нужда да подкрепим всяко наше действие със сериозно обосноваване. Но може би така не може да усетим магията на живота. Ето защо, ако усещате, че искате да действате – направете го – точно тук и точно сега.

Замислете се, че ако успеете, това ще ви донесе радост, ако ли пък не, това ще бъде още един ценен урок, който ще помогне за усъвършенстването ви. Каквото и да става, никога не мислете за провала като за нещо лошо.

Свързани статии

Карта номер 3 

Приемете съвет

Вие сте от хората, които са склонни да не разчитат на никого. Обичате да вършите нещата по най-добрия начин, т. е., да ги вършите сами. Нямате доверие на никого и не смятате, че някой разбира по-добре вашата ситуация от самите вас. Все пак, не забравяйте, че животът е едно безкрайно училище и ще вървите напред, само ако сте склонни да сте отворени за уроците му.

Ваш близък може да ви даде ценен съвет и да види нещата от различна перспектива. Доверете му се.

Свързани статии

Карта номер 4 

Откажете се 

Може би приемате отказването като загуба. Смятате, че се отказват само слабите, а вие не се считате за такива. Когато захванете нещо, обичате да го довършвате докрай. Но знайте, че да дадете на заден ход понякога може и да е признак на сила. Вместо да хабите енергията си заради вашата упоритост, помислете за себе си.

Съхранете силите си за нещо по-добро и приемете, че може би просто сте изпуснали момента. Не се самообвинявайте и не мислете за загубата. Мислете за победа.

Свързани статии

Коментирай