Интимно

Признаци на магнетично взаимно привличане

Не просто увлечение, а истинска магия

06.09.2022г. / 07 11ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Взаимното привличане е магическо и често необяснимо чувство, което връхлита двама души. Когато някой ви привлича като магнит, това се усеща във въздуха. Още по-осезаемо е, когато и този някой е също толкова силно привлечен от вас. Това прави химията между вас истинска експлозия.

7 фактора, предизвикващи моментално привличане

И за това си има съответните признаци. Когато привличането е много повече от просто влечение, магията и магнетизмът насищат въздуха около вас и правят всяко преживяване истинско вълнуващо приключение.

Взаимното привличане е на физическо и емоционално ниво. Магнетичното привличане включва още един фактор, който трудно може да бъде обяснен. Той ви кара да не можете да се откъснете от човека, не спирате да мислите за него, изпитвате постоянна нужда да го виждате и да чувствате присъствието му, без да можете да обясните защо.

Кои са признаците, че сте магнетично привлечени един от друг?

Разговорът тече много лесно

Интересувате се от едни и същи неща. Със страст говорите за любимите си хобита, занимания. Не се налага да обяснявате дълго – човекът отсреща ви разбира само с една дума. Завършвате си изреченията, мислите по сходен начин. Това ви кара да усещате още по-силно и магическо привличане, сякаш сте открили идеалната половинка.

5 начина да откриете любовта според законите на привличането

Не можете да спрете да се гледате в очите

Привличането може да е физическо или емоционално, но магнетичното има още една особеност – то ви кара да се вглеждате дълбоко в очите на партньора си, сякаш търсите сърцето му. Гледате се дълго и задълбочено, като че ли се опитвате да откриете всички скрити неща в душата му, които искате да усетите.

Миризмата на този човек ви привлича

Има нещо наистина силно и магнетично във феромоните – онези невидими за окото вещества, които ви карат да се чувствате изключително силно привлечени от някого, без да можете да го обясните. Тялото ни излъчва феромони с определен аромат, който въздейства на сетивата и мозъка, карайки ви да сте силно привлечени от някого.

Мъжете са тайно привлечени от тези женски черти

Чувствате се удобно в компанията на другия

Често в началото на много връзки се усеща неудобство, докато партньорите се напаснат. Случва се и при флиртуване, когато нещата съвсем не са се превърнали във връзка. Чудите се какво да кажете, за да сте по-интересни и привлекателни. Изпитвате тревожност в присъствието на другия човек. Но ако при вас е налице силно и магнетично привличане, неудобствата вероятно не присъстват в атмосферата наоколо. Чувствате се удобно в компанията на другия, не се чудите какво и как да кажете – просто го правите.

Общувате огледално

Според проучванията, огледалното общуване е много характерно, когато искаме другият човек да ни приеме по-близо в сърцето си, когато искаме да се харесаме. Важи и когато сме привлечени от някого. Несъзнателно имитираме неговото поведение, жестове, език на тялото. Държим се по начина, по който той го прави с подсъзнателната цел да бъдем приети. Привличането ни кара да променяме поведението си и да го нагаждаме спрямо обекта на чувствата ни.

6 закона на привличането, които ръководят жените и мъжете

Коментирай