Интимно

Секс съвместимост между зодиите

Разберете кои са най-подходящите за вас партньори

09.09.2022г. / 11 48ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни (23 септември – 22 октомври)

Уверените Везни, които имат склонност към перфекционизъм, могат да бъдат привлечени сексуално от еротиката, както и от нови похвати когато говорим за плътски удоволствия. Ще съблазните тази зодия с разходка из града нощем, а за предпочитане е спалнята, в която поканите една Везна, да е декорирана много добре, до последния детайл. Забравете за евтините хотели!

Знаци, с които си подхождат в секса: Стрелец, Овен, Лъв, Водолей

Скорпион (23 октомври – 21 ноември.)

Много се е изписало за пословичния нагон на представителите на зодия Скорпион. Но особеното при тях е, че освен бурен секс и любов – те искат да създадат възможно най-дълбока връзка с човека, когото харесват. За Скорпионите няма средно положение – те или изобщо не се интересуват от вас, или са тотално обсебени. Как да спечелите човек от зодия Скорпион? Просто го разберете! Проучете какво харесва и се опитайте да го осигурите.

Сексуални партньори, с които си подхождат: Рак, Стрелец, Риби, Близнаци, Водолей

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Този пътешественик може да ви накара да се чувствате сякаш сте единствения човек на света, но бъдете внимателни – ако усети, че някъде има нещо по-интересно, няма да се бави и може да ви изостави. Стрелците ще направят всичко за вас, но ще очакват и вие да направите същото. Те са отворени, обичат предизвикателствата и забавленията. Способни са да правят секс навсякъде.

Подходящи секс партньори: Овен, Лъв, Водолей, Везни, Близнаци

Коментирай