Интимно

Секс съвместимост между зодиите

Разберете кои са най-подходящите за вас партньори

09.09.2022г. / 11 48ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за типични черти на характера на някого, често пъти сме склонни да се допитаме до звездите, за да се опитаме да научим отговорите на въпросите, които ни вълнуват. Същото се отнася и за любовните ни отношения. Зодиите могат да ни помогнат да разберем по-добре човека, с когото сме и да ни подскажат как да разгадаем неговите желания и намерения.

Можем ли обаче да се доверим на зодиакалните знаци, когато говорим за секс? Оказва се, че да!

Всеки човек е уникален, но същото се отнася и за неговата зодия – подредбата на звездите в часа и датата на раждане може да ни помогне да разберем що за човек е обектът на нашите желания и как да направим секса с него наистина вълнуващо преживяване. С партньор от коя зодия ще правите най-добър секс? Нека разберем!

Овен (21 март – 19 април)

Сексуалният стил на Овните е страстен и издаващ нетърпение. Бидейки един от трите огнени знаци, те са хора, които пристъпват направо към работата – без излишно ухажване, романтика и цветя. Те са актьори, а не мечтатели и предпочитат пикантен и страстен секс, а не правене на любов. Ако сте обект на техните желания, те ще направят всичко, за да ви доставят удоволствие. Но не очаквайте много, когато се отнася до любовна игра.

Добри партньори за секс са: Лъв, Стрелец, Близнаци, Водолей

Телец (20 април – 20 май)

Телците обичат да бъдат обгрижвани, глезени и съблазнявани бавно. Представителите на тази зодия са малко нерешителни, що се отнася до избора на партньор, но ако решат, че именно вие сте човекът за тях, те ще искат само и единствено вас. Те са любители на традиционния секс, но притежават либидо, което щом веднъж се стимулира, сексът може да продължи цяла нощ! Как можете да ги спечелите? Купете бутилка хубаво вино, букет цветя, пуснете хубава музика.

Сексуално съвместими знаци: Дева, Козирог, Лъв, Скорпион, Риби

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците обичат да бъдат съблазнени първо на духовно, а едва след това на физическо ниво. Те обичат да говорят по време на секс, а освен това и да говорят за секс... Щом веднъж ги съблазните, отправете се възможно най-бързо към спалнята, тъй като Близнаците се разсейват много лесно. Те обичат разнообразието, ето защо веднъж седмично можете да им направите малко еротично представление.

Знаци, подходящи за секс: Везни, Водолей, Стрелец, Овен

Коментирай