Интимно

Любовен хороскоп за ноември

Очакват ни разнообразни събития

01.11.2022г. / 16 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ноември идва с разнообразие от емоции и любовни преживявания. Ще има от всичко – флиртове, разногласия, раздели, надграждане на връзката. Тъй като Марс ще е ретрограден в знака на Близнаци, това определено ще се отрази на любовния ни живот. Може да има борба за власт във връзката, да не си мерим думите, да сме крайни в решенията си. Повече за любовта вижте в любовния ни хороскоп за ноември.

Таро карти за ноември за всяка зодия

Овен

Новият месец ноември ще донесе приятни промени за родените под знака на зодия Овен. Представителите на знака, които нямат сериозна връзка, но търсят постоянен партньор, отново ще повярват в любовта. Звездите показват, че са възможни нови познанства, както и надграждане на вече съществуващи. Важното е обаче да не се опитвате да притискате събитията, за да не отдалечите вашия избраник.

Обвързаните Овни ще трябва да обърнат повече внимание на ежедневните проблеми. Малките неща в живота, особено тези свързани с битовизмите, могат да бъдат повод за конфликти, ако няма баланс във връзката и в това как разпределяте задълженията си. Успеете ли да намерите баланса, ще можете да се радвате на хармония и споделеност.

Коментирай