Интимно

Любовен хороскоп за 31 октомври – 6 ноември

Не бива да се поддаваме на емоции

31.10.2022г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на новия месец ще бъде динамична за любовта. Марс официално е ретрограден в Близнаци. Под това влияние може да имаме твърде много възможности в любовта, оставайки объркани относно нашето романтично бъдеще. От друга страна Венера в Скорпион няма да е в добра позиция към нестабилния Уран. Не бива да бързаме, да насилваме събития и да се поддаваме на емоции. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Седмична таро прогноза за 31 октомври – 6 ноември

Овен

В първите дни на новия месец може да ви се стори, че се въртите като в кръг, що се отнася до любовта. Вселената е „натиснала бутона за пауза“, напомняйки ви да забавите малко темпото, да обмислите добре нещата, преди да предприемете действия. Дори ако имате много врати към различни романтични възможности по отношение на настоящи или бъдещи връзки, няма вероятност те да се отворят. Има причина за това, дори ако все още не можете да я разберете.

Просто продължавайте да се радвате на живота, да се грижите добре за себе си. Тези от вас, които са в сериозни връзки, да внимават в комуникацията. Вашата управляваща планета е ретроградна в комуникативния знак Близнаци.

Коментирай