Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 ноември

Време за ново начало с новолунието в Стрелец

20.11.2022г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Комуникацията ще бъде водеща през тази седмица. Меркурий прави точен съвпад с Венера, помагайки ни да се свържем с другите, да общуваме по-ефективно. Периодът е подходящ за обсъждане на важни теми с любимия човек. Можем да поставим и ново начало във всички направления на живота си, тъй като ни очаква новолуние в знака на Стрелец. Новолунието е тясно свързано със съвпада Венера-Меркурий, което предполага, че мненията ни по романтичен въпрос са на път да се променят към по-добро.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

15 знака, че се намирате в нездравословна връзка

Овен

Родените под знака на зодия Овен ще се вълнуват от някои въпроси през тази седмица, които определено ще повлияят на любовния им живот. Фокусирането върху духовния и интелектуалния ви напредък не означава, че няма да имате време за любов. Всъщност е възможно да станете все по-философски настроени по отношение на романтичните въпроси и особено по отношение на избора на партньор. Някои от вас, които се срещат с определен човек, може да се опитат да проверят дали са на едно и също духовно или интелектуално ниво. Ако не сте, може да се наложи да се запитате дали има място за напредък, което е важно за любовта.

Необвързаните да не бързат, а да изчакат по-добри перспективи, ако на този етап за тях няма такива. Сериозно обвързаните ще заложат на добрата комуникация и сближаването с любимия човек.

Коментирай