Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 декември

Истини излизат наяве

05.12.2022г. / 11 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В началото на декември всички представители на зодиака ще бъдат изправени пред предизвикателството да изчистят определени мисли от ума си и да стигнат до различна гледна точка по отношение на любовните въпроси. Това става под влиянието на пълнолунието в Близнаци, което ще се случи на 8 декември. Това пълнолуние също е в квадрат със заблуждаващия Нептун, карайки ни да осъзнаем лъжите, които си казваме за любовта, дори ако имаме основателни причини за тях.

Без истинско прозрение романтиката може да се изпари във въздуха. След това Венера влиза в Козирог в петък, за да ни напомни, че малко повече предпазливост в подхода ни към любовта може да не е лошо нещо.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за декември

Овен

В първите дни на новия месец е възможно да откриете някаква тайна, която променя цялостната ви представа за текущата ви ситуация в любовния живот. Може да се окаже, че човекът, към когото изпитвате емоции ви е лъгал за нещо или партньорът, с когото имате връзка. Но може да се окаже, че вие пък криете емоциите си към някого. Каквото и да е, в резултат на него мисленето ви за любовния живот със сигурност ще бъде различно през следващите дни. Венера също ще окаже влияние върху любовта ви, носейки промени и прозрения.

Коментирай