Интимно

Любовен хороскоп за 26 декември – 1 януари

Правим любовни равносметки

26.12.2022г. / 18 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През новата седмица Венера ще бъде в разкошен секстил към Нептун, носейки ни хубава енергия, само за любов. Двете планети ще ни помогнат да прощаваме, когато е необходимо в любовен план, но ни позволяват да бъдем и щедри към нова потенциална любов. Никога не знаем кога ще срещнем сродната си душа!

Но фокусът върху нашите модели на действие в романтиката и партньорството ще заеме централно място, след като Меркурий стане ретрограден. Тъй като незабавно ще се изравни с планетата на любовта – Венера, ще бъдем призовани да обмислим дали настоящите ни мисли около въпросите на сърцето ни служат добре или не.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Кои цветове ще донесат късмет на всяка зодия за 2023

Овен

В последните дни на отиващата си 2022-а, Овенът може да постави под съмнение романтичната си реалност. Това ще се дължи на Венера и Нептун. Оценката на всички стъпки, които сте предприели, за да стигнете до мястото, където се намирате в момента във вашата романтична история, ще ви позволи да придобиете по-цялостно разбиране на всичко, което трябва да бъде пренаписано.

За щастие, ако има някой, който може успешно да редактира любовния ви живот, то това сте вие, Овни. Любовния успех ви очаква, не се съмнявайте, особено ако си търсите нова любов. Вече обвързаните ще се радват на едни хубави празници.

Коментирай