Интимно

Как да увеличите мъжката възбуда преди секс?

Използвайте няколко малки трика, за да го накарате да ви желае както никога досега

05.01.2023г. / 07 50ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Вероятно за много от нас сексът е крайна дестинация. Според специалисти обаче той е по-скоро пътуване и трябва да се наслаждаваме на всяка минута от него. Как да направим това изживяване още по-пълноценно за нас и нашия партньор?

В следващите редове ще се опитаме да дадем отговор на този въпрос. Как да се опитаме да увеличим мъжката възбуда преди секс? Ето няколко лесни начина:

Гледайте филми за възрастни

Уверяваме ви, че са малко мъжете, които не си падат по тях. Ако искате да се настроите за по-палави преживявания, предложете на вашата половинка да си пуснете някой еротичен филм. Това ще е много удобен начин да увеличите сексуалната възбуда и да забавите малко хода на любовната игра. Можете дори да се вдъхновите и да пресъздадете някоя от сцените.

10 признака, че той е истински лудо влюбен във вас

Започнете от по-рано

Ако знаете кога ще се наслаждавате на сексуалните си преживявания, за да увеличите възбудата, можете да започнете от по-рано. Например още през деня изпратете на вашия партньор секси снимка, закачливо съобщение или пък му намекнете какво може да очаква по-късно вечерта. Нека вие да сте подаръка му в края на тежкия работен ден. Постарайте се и ще видите, че мъжът ви няма да има търпение да се прибере у дома, за да види какво го очаква.

Любовен хороскоп за януари 2023

Запалете осветлението

Макар и да ви тревожат няколкото килограма в повече, запомнете, че няма нищо по-секси от уверената жена. Загатнете с жест или пък танц какво го очаква, като запалите интереса му. След това леко намалете темпото и ако той иска да започнете с по-директната част, тактично отбягвайте и отлагайте. Със сигурност и двамата ще спечелите.

4 начина да поддържате страстта във връзката

Не бъдете негова майка

Въпреки че е напълно обяснимо, ако искате да се грижите за мъжа си, не прекалявайте. Безкрайните разговори за децата, домакинството и сметките не са особено секси. Поне за ден или пък час, влезте в ролята на изкусителка, на фатална жена, на богинята, в чийто крака партньорът ви ще падне.

Застанете зад него

Свързани статии

Прегърнете мъжа си, започнете бавно да плъзгате ръце по тялото му, шепнейки палави думи. Все пак в любовта и в секса няма правила. Защо трябва да очаквате всичко да е в ръцете на партньора ви? Поемете инициативата и вижте как той остава безсилен пред вас.

Завържете очите му

Още една игра, която може да нажежи термометъра в спалнята ви до червено. Завържете очите на мъжа ви и го въведете в спалнята или пък на мястото, на което сте решили да правите секс. Докосвайте го и с вашите ръце водете неговите по тялото ви и по пътя към удоволствието. Бъдете сигурни, че възбудата му ще е толкова голяма, че той няма да има търпение да пристъпите към екшън.

Напляскайте го

Поне за миг снемете напрежението от плещите му и вие бъдете водещата. Хванете го за дупето… и го напляскайте. Не вярвате, че ще му хареса? Помислете отново! Не си правете прибързани изводи, без да сте опитали. Увеличете възбудата на макс и бъдете готови за това, което ще последва!

Вържете ръцете му

Едва ли има по-възбуждащо нещо от това. Можете да използвате белезници, колан, шал или каквото ви попадне в полезрението. Докосвайте го, играйте си с члена му, докато е вързан. Повярвайте ни, и той и вие ще запомните това изживяване!

Използвайте играчки

Ако имате дълга връзка, навярно сте опитвали всичко. Но никога не е късно да разнообразите сексуалната игра с малко помощници. Разгледайте онлайн секс магазин и вижте дали няма да намерите нещо, което да провокира интереса ви. Освен това ще можете да се радвате на дискретна доставка. Зарадвайте мъжа си с новата покупка и бъдете готови за секс-маратон!

Коментирай