Интимно

10 признака, че той е истински лудо влюбен във вас

Влюбеният мъж си личи по жестовете и вниманието

30.12.2022г. / 16 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете не са толкова мистериозни същества, колкото жените смятат. Ако сте изпадали в ситуация, в която се чувствате харесвани, обичани, но впоследствие мъжът се е отдръпнал от вас, спрял е да ви пише и да ви търси, сякаш рязко е охладнял към вас, това е очевидното – той не изпитва и може би изобщо не е изпитвал чувства към вас.

10 знака, че наистина сте влюбени

Ако един мъж е влюбен във вас, със сигурност ще го усетите. Трудно могат да се объркат сигналите, които издават това.

Кои са сигналите, че един мъж е истински лудо влюбен във вас? Ето 10 от тях.

1. Той иска да ви впечатли.

Когато мъжете са влюбени, те искат да направят впечатление, така че да не останат незабелязани. Макар понякога това да изглежда малко нелепо, дори смешно, поведението им определено е знак, че са влюбени и имат чувства към вас. В стремежа си да ви впечатлят, те може да се държат малко глупаво, но пък е явен знак, че сте събудили мъжкия интерес.

Признаци, че той не е влюбен във вас

2. Той иска да афишира връзката ви.

Ако вече имате връзка и не сте сигурни дали мъжът изпитва силни чувства към вас, един от явните признаци за това е, ако той иска да официализира отношенията ви. Щом той иска да ви представи на всички в обкръжението си, това е признак, че той е влюбен във вас и не се съмнява, че е време да ви покаже на света.

Как да разберете дали мъжът наистина е влюбен във вас

3. Той ви слуша и откликва на желанията ви.

Влюбеният мъж, който иска не само да впечатли, но и да зарадва любимата си, я слуша и помни нещата, които тя иска, изпълнява ги и се опитва всячески да я зарадва. Вниманието и изслушването са два от явните признаци, че той е лудо влюбен във вас и иска да ви достави радост.

4. Той иска да е вашият герой.

У влюбения мъж се активизират желания да закрилят и помагат на любимата си жена. Ако той се държи като вашия супергерой и иска да ви помага за всичко, така че да улесни живота ви, това е знак, че е влюбен във вас.

Мозъкът се променя, когато сте влюбени

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
Да, да, всичко е така и висва в спалнята ви
отговор Сигнализирай за неуместен коментар