Интимно

10 причини силните двойки да не празнуват Свети Валентин

Защо те нямат нужда от ден на влюбените, за да отбележат любовта си

13.02.2023г. / 14 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Силните двойки знаят, че романтичната любов не е единственото най-важно нещо във връзката им.

Романтичната любов е важна, но не е най-важната и определено не е единственото нещо, на което една връзка трябва да се крепи. Много други фактори се оказват не по-малко важни за връзката. Сред тях са доверието, комуникацията, компромисите, разбирателството, общите цели, приемането на различията и балансът в отношенията.

Цветя, които не трябва да се подаряват на Свети Валентин

6. Свети Валентин е просто ден, като всички останали.

Можете да направите нещо специално за любимия си човек всеки ден. Жестовете, показващи любов, са много по-значими, когато са направени без конкретен повод. Така показвате на партньора си, че мислите за него и го обичате всеки ден.

7. Силните двойки знаят какво точно означава Свети Валентин за тях.

Когато сте в стабилна връзка, вие не изпитвате притеснение и напрежение от наближаващия празник на влюбените. Това е така заради стабилната основа, на която се гради връзката ви. Щастието и хармонията при вас нямат нищо общо с някакъв ден от годината, в който се предполага, че би трябвало да сте безкрайно щастливи. Щастието в отношенията трябва да присъства постоянно и без поводи.

Свързани статии

8. Свети Валентин не трябва да бъде цел.

Има толкова по-важни цели за една двойка от това да се стремят да направят празника на влюбените перфектен. Стремежът да отбележите Свети Валентин по оригинален и незабравим начин може да ви направи щастливи за ден, но в годината има още 364 дни, в които ако общите цели между вас се разминават, това може да ви постави пред любовно предизвикателство.

С какъв подарък да изненадаме любимия човек за Свети Валентин

9. Силните двойки не се страхуват да бойкотират обществените норми.

Един от ширещите се митове за Свети Валентин гласи, че ако не го отбележите, значи не се обичате достатъчно. За силните двойки това е повод за смях и ирония. Те много добре знаят, че не им е нужен Свети Валентин, за да си покажат, че се обичат.

10. Силните двойки знаят, че отбелязването на Свети Валентин не укрепва връзката им.

Несигурните двойки, които имат проблеми във връзките си и които се нуждаят от доказателства за любовта си, задължително настояват да празнуват деня на влюбените. Това им действа като доказателство за любов, просто защото през останалото време няма на какво друго да се уповават. Но силните двойки добре знаят, че Свети Валентин не е достатъчен, за да укрепи връзката им. Той е просто ден, в който цветята, шоколадът и виното са просто повод за приятни емоции. Укрепването на връзката обаче се прави всеки ден.

Афродизиаци за Свети Валентин и рецепти към тях

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
Написано с разбиране и съчувствие. Наздраве.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар