Новата седмица ни носи и големи промени в любовен план. Очаква ни пълнолуние в знака на Дева. То ще насочи вниманието ни към всичко онова, което не е наред в любовния ни живот. Ще се запитаме дали проблемът е в нас или произтича от текущата динамика на взаимоотношенията. Ще забележим всички недостатъци.

Сатурн навлиза в знака на Риби и ни носи кармични уроци за живота и любовта. От друга страна, Венера прави чудесна връзка с Марс.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Юпитер и Хирон в Овен – разделяме се с болезненото минало

Овен

Март идва със сериозни промени за всички представители на зодиака и Овенът не е изключение. Някои от вас ще осъзнаят, че отблъскват любовта, защото се страхуват, че ще им се отрази зле физически или емоционално. Ако това се случва, помислете дали страховете ви не се дължат на болезнена ситуация в миналото ви.

Дори и да сте мислили, че сте се възстановили от нея, това пак може да ви пречи да спуснете стените си достатъчно, за да позволите любовта да влезе в живота ви. Тази седмица ще ви бъде напомнено, че нищо не е перфектно, когато става въпрос за любов. И вие също не сте. И това важи не само за необвързаните, но и за Овните във връзка.