Интимно

Той иска само секс – знаци от мъжкия език на тялото

Признаци, че той е сексуално и физически привлечен от вас

05.03.2023г. / 07 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Езикът на тялото почти никога не лъже. Трудно е да се прикрие онова, което напира отвътре. Мъжете и жените имат различни начини на изразяване според езика на тялото. Познавайки мъжкия език на тялото, ще ви е по-лесно да разберете дали той иска само секс или има по-сериозни намерения към вас.

Кои са признаците, издаващи, че той иска само секс според езика на тялото му?

5 червени флага, за които да следите по време на секс

Постоянно се опитва да се доближи до вас физически

Физическият контакт е красноречив. Ако той винаги се стреми да ви докосне, да почувства близостта на тялото ви, това е знак, че е физически привлечен от вас и иска да спи с вас.

Докосва ви по различни места от тялото

Ако един мъж ви докосва на различни места по тялото, включително по-интимни области, това е сигурен знак, че иска секс. Физическото привличане е трудно за овладяване от мъжете, затова и трудно могат да се въздържат да ви докосват, когато искат да бъдат интимни с вас.

Хващате го да ви гледа изпитателно

Независимо дали сте колеги, приятели, познати или просто се намирате в близка обстановка, ако хващате някой мъж да ви гледа настойчиво, докато вие не го гледате, това определено е знак за сексуален интерес.

Той иска само секс, не и връзка. Какво да правя?

Когато говори с вас уплътнява гласа си

Един подсъзнателен знак на тялото, подсказващ желание да ви се хареса е, когато мъжът понижава и уплътнява гласа си, когато говори с вас. По-ниският и плътен мъжки глас предразполага към интимност. Мъжете го знаят и използват този трик, когато искат да спят с вас.

Става неспокоен и се поти във ваше присъствие

Ако действате възбуждащо на някой мъж, има вероятност той да става нервен и притеснен във ваше присъствие. Езикът на тялото му ще издаде това, ако видимо става нервен, изпотява се, говори бързо или казва неща, които в други ситуации не сте го чували да казва.

Свързани статии

Признаци, че приятелят ви за секс е влюбен във вас

Опитва се да улови аромата ви

Известен факт е, че ароматите привличат и са част от механизмите, отключващи сексуалната енергия и желание. Ако той се опитва да вдишва аромата ви и вие го усещате, определено иска да прави секс с вас или е физически силно привлечен от вас.

Не се страхува да показва влечението си публично

Мъжете в много случаи действат импулсивно и са провокирани от хищническата си природа в добрия смисъл на думата. Когато са сексуално привлечени от една жена, в много случаи не биха се страхували да го покажат дори пред други хора.

10 причини един мъж да не иска да прави секс с вас

Облизва устните си, докато ви гледа или говори с вас

Този подсъзнателен жест е признак на сексуално желание. Ако мъжът облизва устните си несъзнателно, докато ви гледа или говори с вас, той определено иска да прави секс с вас.

Коментирай