Интимно

Любимите секс пози и трикове на мъжете

Разкажете му пиперлива история

27.03.2023г. / 06 22ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Със сигурност знаем, че мъжете не си падат по споделянето. Понякога колкото и да се опитваме да измъкнем дадена информация от тях, често пъти удряме на камък. Разбира се, много важно е кога задаваме своя въпрос. Ако питате партньора си за каквото и да било когато има работа, едва ли ще ви обърне внимание. По-скоро ще получите отговор от типа: „Аха… ммм, да.“ Опитахме се да разгадаем все пак дори малка част от мъжкото съзнание, и по-точно тази, свързана с интимните отношения. Кои са любимите секс пози на мъжете? Ето ги и тях:

Секс пред огледалото

Нека си го кажем направо, както гласи един популярен израз: „Съботата е ден на огледалото“. Нищо не възбужда мъжете така, както да се наслаждават на образа си (и на вашия разбира се). Ако си мислите, че партньорът ви ще забележи няколкото излишни килограма върху дупето и бедрата ви, не се безпокойте! Стига да сте отпуснати и в настроение, килограмите нямат значение. Що се отнася до позите, каквато и да изберете, огледалото магически ще я превърне в най-добрата за момента. Можете да си вземете голямо огледало, което да съхранявате, а когато сте готови за секс маратон, да го поставите на различни места всеки път. Така ще променяте ъгъла и ще се наслаждавате на телата си от най-различни ъгли.

Секс трикове, които ще ви направят богиня в леглото

Поза 69

Много от дамите пренебрегват и дори забравят за тази поза, когато правят секс. Що се отнася обаче до господата, това съвсем не е така. Тя е една от любимите им и ако не ви предлагат да я изпълнявате по време на сексуалния акт, то вероятно това се дължи на факта, че се страхуват да не отхвърлите това им желание. Ако искате да побъркате партньора си, предложете му сама да направите 69 и се насладете на удоволствието, което и двамата ще изпитате.

Кои са най-добрите пози според зодията ви?

Когато той е отзад

Тази поза е доста интимна и позволява на мъжа да обхване гърдите ви с едната ръка, а с другата да стимулира клитора ви. Изпълнението ѝ е съвсем лесно – просто легнете по корем и леко повдигнете дупето така, че да дадете възможност на члена да проникне колкото се може по-дълбоко.

Той иска само секс - знаци от мъжкия език на тялото

Когато му разказвате история

Развихрете фантазията си и му споделете измислена от вас сцена, например – как се прибирате след края на работния ден и го заварвате с ваша приятелка (или пък известна личност), която му прави френска любов… След като се ядосвате, вие решавате да се присъедините към тях. Повярвайте, за партньора ви ще стане трудно да удържи възбудата си. След това можете да бъдете малко по-настоятелна, и да го „накажете“. За целта, седнете отгоре му в поза „ездачка“. Така ще контролирате ситуацията. А мъжете нямат нищо против от време на време да бъдат „поставени на място“ от властна и страстна жена.

Най-подходящите секс пози за забременяване

Докато правите секс, отделете внимание на…

Безспорно, в секса членът на мъжа е „героят“, но каквато и поза да изпълнявате – не забравяйте да обърнете специално внимание на скротума и тестисите. Особено когато правите орална любов. Тази област е много чувствителна за мъжете и едва ли ще намерите някой представител на силния пол, който не обожава да си „играете“ с тази част от тялото му, било то с ръце или език.

9 изненадващи ползи от секса

На кухненската маса

Когато говорим за възбуда, това което най-много я провокира у мъжете понякога е просто смяната на обстановката. Отидете в кухнята и го направете на плота или пък на масата в трапезарията. Можете да измислите и друго място, стига да можете да седнете на солидна повърхност, която е на височината на ханша ви. Застанете лице в лице и поставете краката си около хълбоците му. Със сигурност мъжът ви ще запомни това и не се учудвайте ако от време на време иска да го направите отново точно по този начин.

Коментирай