Зодиакалният знак Овен е смел, понякога агресивен, а по отношение на любовта обича спонтанностите и авантюрите. Въпреки импулсивния си характер, представителите на зодията са доста страстни към живота като цяло, така че намирането на сродна душа може да бъде предизвикателство за тях. В любовната връзка Овенът търси личност, която да допълва неговите черти.

Нуждае се от партньор, който да го насърчава във всичко, което прави, да уважава неговата независимост и да носи стабилност, като същевременно поддържа огъня на любовта им. Овенът се нуждае от енергична сродна душа.

Кои представители на зодиака биха могли да бъдат такава?

Зодия Лъв

Това може да бъде една невероятна любовна връзка между два огнени знака. Те имат много сходни характери и най-силната потенциална емоционална и интимна връзка. Двата зодиакални знака могат да запалят много ярък пламък. Въпреки това, силните им характери и емоции може понякога да предизвикат караници, но споделянето на проблемите и страховете им е много лесно и бързо разрешава всяко несъгласие помежду им.

Разбирането и любовта на Лъва прави Овена прекрасна сродна душа за него. Комуникацията им се получава, имат добро ниво на доверие, а сексът е вълнуващ.

Изберете си число и вижте какво ви очаква в любовта според зодията

Зодия Везни

Още една сродна душа за Овена са Везните. Два знака, които държат на доверието, на споделената любов. Търсещи щастие и лично удовлетворение. Във връзката им никога няма скука, защото знаят как да направят живота си интересен. Освен че се разбират добре, те наистина се допълват. Във връзката Везни-Овен няма тревоги за проблеми в бъдеще, тъй като за тях е лесно да се доверят един на друг и да балансират личността на другия. Обичат да правят секс и то често, емоционалната им връзка е на високо ниво.

Кои са най-добрите секс пози според зодията ви?

Зодия Скорпион

Скорпион и Овен са зодии, управлявани от Марс, така че въпреки че изглеждат противоположни, имат прилики, заради които се привличат. Както Овенът, така и Скорпионът изглеждат донякъде агресивни и същевременно сдържани. Въпреки това се интересуват от любовта и дълбоко в себе си могат да насърчат силна връзка. Имат страхотна страст към живота!

Скорпионът се възхищава на Овена, а Овенът трудно устоява на Скорпиона, тъй като той е много сексуален. Доверието и лоялността са важно нещо за Скорпиона и ако Овенът не може да му го даде, любовта може да загрубее. В секса нещата им се получават, в комуникацията също могат да намерят баланс.

Трите най-флиртуващи зодии в зодиака

Зодия Водолей

Водолеят е перфектният авантюрист и обичащ забавленията партньор за Овена, който е знак на движението, обичащ хубавата компания и също толкова забавленията. Това са два зодиакални знака, които са търсачи на силни усещания и имат общи ценности. Обичат пътуванията, срещите с хора, новостите в живота и връзката.

Водолеят оценява честността и прямотата на Овена, а Овенът обича уникалността на Водолея във взаимоотношенията. Може да се каже, че взаимно си се възхищават, но обичат да тестват границата на любовта си, докато се забавляват заедно.

Още по темата

Въпреки че понякога Водолеят може да не изглежда толкова емоционален като други знаци в зодиака, Овенът е идеален партньор за него, защото може да се отдаде на любовта му и да се открие като партньор. В секса лесно могат да намерят удовлетворение.

Зодия Стрелец

Стрелецът и Овенът не само имат силна емоционална и интимна връзка, но и високи комуникативни умения. Може да се каже, че споделят много общи ценности в отношенията си. Готови са да превземат света заедно, изправени пред всички предизвикателства, които могат да се появят по пътя им. Овенът намира за наистина вълнуващо да открие всичко, което Стрелецът притежава. Двата знака имат много страсти, интереси и точно това ги прави толкова вълнуващи един за друг. Те са рядко срещани сродни души, а сексът им е страст.

Снимка: iStock