Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 април

Меркурий става ретрограден

17.04.2023г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамична, донякъде и напрегната седмица за любовта. Слънчевото затъмнение в независимия знак Овен поставя началото на тази енергия. Слънцето е в квадрат с Плутон в същия ден на затъмнението, което потенциално отразява жаждата ни за лична власт, която е толкова силна, че се опитваме твърде много да доминираме над другите, включително партньор или любовен интерес.

Но през новата седмица планетата на комуникацията Меркурий става ретрограден в земния знак Телец. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Какво можем да научим за връзките от жените, които винаги успяват с мъжете?

Овен

Овни, вие преживявате лична метаморфоза на възможно най-фундаменталното ниво. Тази седмица ни очаква слънчево затъмнение във вашия зодиакален знак. То носи невероятно ново начало в цялостната ви посока на живота и това със сигурност ще окаже влияние върху любовта и взаимоотношенията.

Затъмнението се свързва с планетата на късмета и щастието – Юпитер, който все още се движи през вашия знак, което предвещава хубави неща за вас в много отношения. Докато продължавате да инвестирате в себе си, имате голям шанс да постигнете целите си. Що се отнася до любовния ви живот, вие ще отстоявате себе си и няма да искате да се моделирате, само за да бъдете обичани от някого.

Коментирай