Интимно

Какво можем да научим за връзките от жените, които винаги успяват с мъжете?

Те не са обсебващи

14.04.2023г. / 07 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всяка нова любовна връзка се отличава от всички останали. Ние сме различни във всяка една, но пък има неща в поведението ни, които винаги ще се проявяват. Вероятно няма жена, която да не си е задавала въпроса относно онзи тип жени, които умеят да омайват мъжете, да създават трайни взаимоотношения, как точно го постигат. Те не правят невъзможни неща. На първо време полагат усилия за връзката си. Какво друго можем да научим от тях?

Не се държат като обсебени

Този тип жени никога не се опитват да впечатлят на всяка цена един мъж. Правят го много фино. Държат се зряло, но не и скучно. Няма превземки и кикотене в поведението им, но това не означава, че не са забавни и не се смеят от сърце. Могат да покажат интерес, но не си позволяват да са обсебващи с присъствието си, когато са привлечени от даден мъж или когато вече са във връзка с него.

Как да получите това, което искате във връзката си

Не се тревожат за това какво мисли той

Повечето жени, започвайки нова любовна връзка, искат всичко да е идеално, имат притеснения от това какво ще си каже партньорът им, какво си мисли в дадена ситуация и т. н. От друга страна, жените които са добри партньорки и успяват да създадат трайни връзки, се стараят да поддържат истински, безгрижни, но когато се налага и сериозни разговори, чрез които опознават половинката си. Не се вманиачават, не се съмняват в себе си че са достойни за тази връзка, не са напрегнати.

Какви са причините да се влюбвате в един и същи тип отново и отново

Не го принуждават да поеме ангажимент

Когато не търсим просто секс, разбира се, че е важно още в началото на срещите да си изясним кой какво търси и очаква от тези взаимоотношения. Понякога обаче нещата не се развиват така както ни се иска. И ние чакаме мъжът да поеме ангажимент и когато това не се случва по ред причини, правим всичко възможно да го принудим. Това не работи в любовта.

Още нещо, което можем да научим от жените, след които мъжете тичат е, че се съсредоточават върху собствения си живот, като се ангажират с приятели и дейности, които невинаги включват него. Показват му своята уверена независимост но са и честни относно бъдещите си цели.

Свързани статии

Не забравяйте собствените си нужди и желания

Първата и най-важна връзка, която имаме е тази със себе си. Много жени правят грешката в любовни взаимоотношения да отдават прекалено голямо внимание на желанията и нуждите на мъжа, забравяйки за себе си. Постепенно се опитват да се превърнат в това, което той иска, губейки своята идентичност. Отказват се от мечти, цели, дори понякога неглижират външния си вид.

Никога не толерират неуважително поведение

То може да има много проявления. Затова е важно и в любовна връзка да се научим да поставяме здравословни граници. Да не позволяваме партньорът ни да ни вменява чувство на вина, да ни убеди, че не сме достойни за любов, че не можем да постигнем мечтите си.

Коментирай