Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 май

Комуникацията е напът да се подобри

06.05.2023г. / 08 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През новата седмица можем да очакваме неочакваното, когато става въпрос за любов и връзки. Слънцето се съединява към Уран, изпращайки енергия, която може да ни накара да експериментираме. Трябва обаче да сме внимателни.

Венера ще влезе в тригон със Сатурн, което ни позволява да се погрижим за всички задължения, свързани с любовта, без проблеми или негодувание. Не на последно място, комуникационните грешки ще започнат да се коригират след неделя, благодарение на Меркурий, който най-накрая ще става директен.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

10 типа мъже, които не стават за сериозна връзка

Овен

В опит да привлечете интереса на определен човек, може да покажете качества и странности. Слънцето и Уран ще се срещнат във вашия сектор на самооценката, хвърляйки светлина върху всичко във вас, което е уникално. Тъй като Слънцето управлява вашия романтичен сектор, то ви помага да подчертаете всичките си възхитителни странности, за да впечатлите човек, който е привлякъл интереса ви. Ако сте обвързани, тогава с любимия човек ще имате всички добри възможности да създадете повече стабилност във връзката, да я разнообразите.

Коментирай