Интимно

10 идеи за подаръци за вашата годишнина

Подарете си LED нощна лампа

06.05.2023г. / 12 04ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога да изберете подарък за любим човек може да се окаже много трудно, особено ако връзката ви е от повече време. Ако чувствате, че ви липсват идеи, в следващите редове ви предлагаме няколко варианта за стилни подаръци, с които можете да зарадвате любим човек. Ето ги и тях:

Персонализиран парфюм

Не просто аромат, а такъв, който е създаден специално за вашия партньор. Можете да изберете както състава му, така и опаковката и шишенцето. Ако решите да направите такъв подарък, помислете как парфюмът може да кореспондира с характера, личността и темперамента на човека, за когото е предназначен.

Декантер за вино

Ако партньорът ви обича вино – какъв по-хубав подарък от това? Превърнете ежедневната вечерна чаша вино в красив ритуал. Можете да избягате от традиционната форма и да изберете вариант от кристал с екстравагантни елементи.

Пижама от сатен

Свързани статии

Макар и повечето мъже да не обръщат достатъчно внимание на дрехите, с които спят, вие можете да промените това. Изненадайте любимия с пижама, при това не каква да е, а от сатен. Тази естествена материя помага на кожата да диша, като същевременно предпазва от изпотяване, запазвайки в нея нужното количество влага.

Стилни чаши

Красивите чаши ще ви накарат да изпитате удоволствие, отпивайки при всяка глътка – било то вода, сок или пък вино. За да се почувствате още по-свързани с човека до вас, изберете комплект от две чаши, които ви символизират като двойка.

Посещение в спа център

Може би партньорът ви мисли, че хубавият масаж и ароматната вана са територии само за жени? Това съвсем не е така! Подарете си един незабравим ден, който може да се превърне в истинска наслада за сетивата ви. Оставете се в ръцете на специалистите и релаксирайте, като същевременно се погрижите за тялото и духа си. В повечето спа центрове предлагат пакети за двойки, така че не се колебайте и изненадайте любимия си.

Падъл борд

Ако се чудите какво е това, ще поясним – той прилича на дъска за сърф. Върху него може да се стои, лежи, седи и дори да се прави йога! Той е подходящ за всички хора, без значение от нивото им на физическа активност. Единственият недостатък е, че с него не може да се развие висока скорост, но пък за сметка на това, забавлението във водата е гарантирано.

Карти с въпроси за двойки

Всеки човек е цяла вселена, ето защо никога не можете да кажете, че познавате някого напълно. Ако искате да прекарате малко (а защо пък не много) време заедно, задавайки си интересни въпроси, то този подарък е за вас. Безкрайно оригинален, той подхожда както за двойки, които отскоро са заедно, така и за такива, които се познават от цяла вечност.

Дигитална рамка за снимки

Ако и вие сте от хората, които имат хиляди снимки в телефона си, но нито една на хартия, този подарък е точно за вас. С дигиталната рамка за снимки ще си припомняте всички прекрасни моменти, които сте прекарали заедно, а и така ще освобождавате място в мобилния си телефон.

LED лампа по поръчка

Тук имате възможност да развихрите фантазията си – можете да изберете лампа, която пресъздава любима ваша снимка, или пък надпис с датата на вашата годишнина.

Престилки за готвене

Ако обичате да готвите заедно, можете да си подарите забавни престилки за готвене.

Коментирай