Интимно

17 знака, че той се среща и с друга, освен с вас

Станал е някак по-потаен и не споделя толкова с вас

22.06.2023г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато харесаме даден мъж, започнем да флиртуваме, да се срещаме, за нас е важно да разберем дали има връзка и ако имаме информация от него, че е необвързан също толкова ни вълнува дали не се среща и с друга. Един мъж може да е много прикрит, но има ясни знаци, които ни подсказват, че не сме само ние в живота му или че ако до някакъв момент сме били само ние, то това започва да се променя. Вижте няколко сигурни знака, че той се среща и с друга, освен с вас.

1. През повечето време докато е с вас вниманието му е насочено към телефона, също така често го закрива или обръща така, че да не видите кой е, ако някой му пише или звънне.

2. Понякога, когато телефонът му звъни, той рязко става напрегнат, сякаш очаква това да е определен човек, но в същото време си дава сметка, че вие сте в компанията му и не бива да разбирате.

3. По-малко интимен. Въпреки че сексът не е единствената форма на интимност, ако той все по-рядко иска да правите секс, вероятно се среща с друга.

Просто флирт или нещо повече?

4. В един момент се държи топло към вас, в друг рязко охладнява за определен период от време. Това може да е знак, че в този момент е започнал флирт или среща с друга жена.

5. Често споменава друга жена, която може да е негова колежка, позната, съседка, бившата му, приятелка, клиентка.

6. Започва да обръща повече внимание на себе си и външността си.

7. Общува с вас по телефон или в социални мрежи в определени дни и часове на деня. Обърнете внимание например дали в уикендите ви търси, за да се срещнете, да поговорите или по-скоро през седмицата се сеща за вас.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

8. Изведнъж разбирате, че той е посетил определени места, събития, кино, театър и т. н., за които вие сте му споменали или може би дори някой път сте го били поканили, но той ви е отказал. Много вероятно е да е бил в компанията не само на приятели, но и на друга жена, ако вие не сте била поканена.

9. Станал е някак по-потаен и не споделя толкова с вас като цяло, но и за това как са преминали почивните му дни.

5 вида сродни души, които срещаме

10. Лоша комуникация. Провалът в комуникацията помежду ви може да е един от признаците, че той се интересува от някоя друга.

11. Забелязвате, че е започнал да ви избягва, държи се хладно. Помислете дали има причина за това, дали сте спорили, дали сте се скарали за нещо.

12. Внезапно има страст към нови хобита и интереси.

20 неща, които жените не бива да забравят за мъжете

13. Има промяна в ежедневната му рутина.

14. Хващате го в лъжа за определени неща.

15. Не полага усилия да задълбочи взаимоотношенията си с вас.

16. Не си спазва дадената дума.

17. Определено усещате, че сякаш вече не сте приоритет за него.

Коментирай