Интимно

Признаци, че той ще скъса с вас

Сигнали, издаващи емоционално отдалечаване на мъжа

29.06.2023г. / 15 38ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

В мъжкото поведение личат много признаци, издаващи загуба на интерес. Много от тях показват дори, че мъжът до вас е напът да приключи връзката си с вас. Ако усещате промяна в поведението, нагласата му към вас, дори в начина, по който ви говори, това може да предвещава неприятен край за отношенията ви.

С партньора ми правихме секс всяка сутрин и ето какво се случи

Ако се питате дали той ще скъса скоро с вас, ето и сигналите, които издават този евентуален развой на връзката ви.

Спрял е да има желание да прави секс с вас

Физическото отдръпване на мъжете е много показателно за отношението им към половинките. Отказ от секс може да е провокиран по много причини, които разбира се, невинаги са свързани само и единствено с липса на обич и желание за прекратяване на връзката.

И все пак, ако той е престанал да има желание да спи с вас, това е повод за сериозен разговор.

Избягва да се прибира вкъщи навреме

Ако един мъж започне да избягва домашната обстановка, това е много лош признак. Щом преди не е имал такова поведение, гледал е да се прибира навреме и да прекарва време с вас вкъщи, а е спрял да го прави, значи има нещо нередно в чувствата и отношението му към вас.

Когато един мъж е спрял да обича половинката си, той няма да се старае да прекарва време с нея вкъщи, дори ще отлага прибирането у дома.

Придружава ви по задължение

Ако сте започнали да усещате и виждате, че партньорът ви идва насила с вас на семейни или други събития, това може да е признак, че скоро ще скъса с вас.

Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си

В поведението му личи досада заради неприятното задължение да бъде до вас като ваша половинка, само защото това се очаква от него.

Свързани статии

Крие неща от вас, има тайни

Ако мъжът до вас е започнал да се държи потайно, да не ви споделя, да ви лъже или да премълчава къде ходи, какво прави, с кого се среща, това е много лош признак на емоционално отдалечаване.

Възможно е да има друга връзка или да търси начин да прекрати отношенията ви, да сложи край в удобен момент.

Спрели сте да говорите, както е било преди

Липсата на желание за разговор е показателна. Емоционалното отдръпване и нежеланието за общуване могат да са причинени от редица проблеми в отношенията. Един от възможните развои в такива обстоятелства е желанието за раздяла.

Какво може да разберете по това как Той се целува

Когато мъжът е стигнал до момент, в който не се интересува от преживяванията, емоциите и интересите на половинката си, това е много лош сигнал.

Коментирай
Свободно време