Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за привлекателно, на друг може изобщо да не прави впечатление. И все пак има някои типове мъжко поведение, които неминуемо правят впечатление на жените и ги привличат. Няма универсално правило, но определено някои мъжки жестове действат като магнит за дамите.

4 типа мъже – как да свалите всеки от тях?

Кавалерство

Рицарството може и да е историческа отживелица, но ако някой мъж се държи с жена като рицар с присъщото му кавалерско отношение, това няма как да остане незабелязано. Както в миналото, така и в настоящето кавалерството е истински забележително за дамите. Колкото и да се струва старомодно на някои хора, то винаги е печелившо сред нежния пол.

Зрителен контакт

В днешния свят, в който всеки гледа в екрана на телефона си, често забравяме за зрителния контакт. Той е много важен елемент от езика на тялото и заявяването на готовност за истинска открита комуникация. Зрителният контакт е и начин да засвидетелстваме интереса си към някого, уважението си към него и желанието ни да се доближим до него. Ето защо това прави силно впечатление на дамите и е нещо, което ги привлича в мъжкото поведение.

За различните типове мъже, които срещаме

Поемане на инициатива

Ако сте били на среща с мъж, който е колеблив и видимо чака вие да правите първите крачки, това може да отблъсне много жени. Колкото и инициативна и активна да е една жена, тя няма как да не се впечатли от мъжката решимост. Нерешителното и колебливо мъжко поведение определено не е магнит за дамите. Мъжете, които търсят потенциален партньор и са активни в това свое желание обикновено демонстрират интереса си към жените по своеобразен начин. Почти няма жена, която да не се впечатли от мъжката инициативност и решителност.

Още по темата

5 типа мъже, с които изобщо да не си губите времето в срещи

Показване на компетентност

Всяка жена се впечатлява от способни мъже. Ако един мъж демонстрира своите умения в дадена област, няма как да остане незабелязан. Компетентностите и ловкото им показване без да бъдат натрапвани е майсторство в общуването, което определено буди интерес.

Честност

Заради горчив опит в миналото, а и заради общобитуващото схващане, че мъжете по принцип са по-склонни към лъжи и изневери, много жени се отнасят с недоверие към новите си ухажори. Ако у един мъж бъде забелязана честност и откритост, той автоматично се превръща в качествена партия за евентуална връзка.

Типове токсични хора, които пречат на щастието ни