Интимно

6 от най-дразнещите черти в една жена според мъжете

Може би се опитвате да го промените

25.07.2023г. / 14 01ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Често когато говорим за взаимоотношенията ни с мъжете, ние казваме, че понякога сякаш сме от различни планети. Изглежда тяхната логика е различна от нашата и колкото и да се опитваме, не можем да ги разберем. Ето защо и най-малкият повод може да доведе до неразбирателства и скандали. Дали винаги ние, жените сме прави или пък трябва да признаем, че може би леко преувеличаваме ситуациите? В следващите редове ще ви споделим някои от най-дразнещите черти у жените, които подлудяват един мъж. Ето ги и тях:

Забранявате срещите му с момчетата

Още в началото на седмицата в главата си вие вече имате план – как ще се отдадете на романтичен уикенд на дивана пред телевизора в компанията на вашия любим. И изведнъж към края на работната седмица той ви съобщава, че има ангажимент – да прекара няколко часа навън с приятелите си. В този момент сякаш светът ви рухва. Вместо да започнете поредната караница, разберете, че вашият партньор също има нужда да е със „себеподобни“ точно, както вие обожавате вашите срещи с приятелки.

Мъжете казват тези неща, само ако ги мислят наистина

Ровите в миналото

Едва ли има жена, която да не знае нищо за предишните приятелки на любимия си. По един или друг начин вероятно вие тайничко следите профила ѝ в социалните мрежи или пък чрез общи познати се осведомявате за нея. В никакъв случай обаче не допускайте грешката да задавате на партньора си въпроси от типа на: „Ходил ли си с нея в този ресторант?“, или пък: „Опитвал ли си с нея тази поза по време на секс?“ Това ще подейства като студен душ на емоциите и настроението на човека до вас. Забравете за миналото му и се съсредоточете върху сегашния момент. Опитайте се да живеете в настоящето, иначе рискувате да разрушите връзката си.

Очаквате той да разбира мълчанието ви

Ако нещо ви тревожи, безпокои ви, може би очаквате, че партньорът ви има магически способности и може да чете мисли. Грешите! Мъжете понякога наистина недоумяват какво може да вбеси или ядоса една жена и единственото, което трябва да направите е да му обясните ясно и точно какво не е наред. Ако той ви зададе въпроса: „Какво не е наред?“ и вие отговорите: „Нищо, добре съм.“, той ще помисли, че това наистина е така.

Държите се като негова майка

Свързани статии

Това е може би едно от нещата, които дразнят мъжете най-много. Партньорът ви има нужда от вас, има нужда от подкрепата ви, опората ви, вашата грижа и любов. Но ако постоянно му казвате какво да прави, как да се облича, с кого да излиза, вероятно това в един момент ще го подразни. Ако се опитвате да се държите като негов наставник, в крайна сметка можете да получите обратната реакция – той да не ви слуша. Точно както децата не слушат майките си. Вместо наставления, опитайте се да давате съвети.

Опитвате се да го промените

Ако постоянно повтаряте на партньора си как и какво трябва да промени у себе си, единственото, което можете да постигнете е да нараните егото му. Разбира се, с течение на времето той може да се опита да направи някои компромиси, само и само за да ви направи щастливи. Но не очаквайте, че ще можете да го промените напълно. Всеки мъж би искал да го харесвате и обичате такъв, какъвто е. Ако не можете – вероятно той просто не е за вас.

Постоянно го сравнявате с бившия ви приятел

Ако постоянно сравнявате бившия си приятел със сегашния си партньор, той може да остане с впечатлението, че вие не сте преживели другия. Това със сигурност ще го накара да се чувства зле и сериозно да подкопае основите на вашата връзка. Замислете се защо го правите. Ако сте обсебена от вашия бивш, дали това не е знак, че все още имате чувства към него? Изяснете ситуацията пред самите себе си.

Коментирай