Интимно

Тревожни знаци, че партньорът ви не става за съпруг

По какво личи дали бихте имали щастлив брак или не

18.07.2023г. / 19 29ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато имате сериозна връзка и искате тя да се развие, със сигурност се питате дали партньорът ви би бил подходящ съпруг. Има някои сигнали, които подсказват дали бракът ви с него ще бъде щастлив или не. Ако се питате дали гаджето ви става за съпруг, обърнете внимание на някои жестове в поведението му, които могат да отговорят на въпросите ви.

Кои са тревожните знаци, че всъщност партньорът ви не става за съпруг?

Имате различни цели и виждания за живота

Общите цели са една от най-важните основи, върху които една връзка стъпва. Този фундамент е ключов за успеха на брака по-нататък.

10 признака, че съпругът ви е щастлив в брака си с вас

Ако разбирате живота по различен начин и имате различни представи за това как искате да протече, какво искате да постигнете, бракът ви ще е обречен на провал от самото начало.

Той е мамино синче

Мъжете, които не са пораснали и никога няма да пораснат истински, защото са мамини синчета, могат да превърнат живота ви в ад.

Всъщност, ако се омъжите за такъв мъж, вие реално ще имате връзка с неговата майка, която ще контролира всичко между вас. Брак с мамино синче обикновено е бедствие, което носи болка и постоянни проблеми.

Иска от вас да сте домакиня, а вие не искате това

Един голям проблем, който може да се превърне в пречка за щастлив брак е желанието на мъжа да доминира и да не позволява на половинката си да се развива професионално или личностно според желанията си.

10 грешки, които жените допускат, когато си търсят съпруг

Ако вие обичате работата си, искате да се развивате, а той настоява да стоите вкъщи и да сте домакиня, това е тревожен сигнал, че бракът ви може да е провал.

Не усещате да ви е опора в трудни моменти

Един мъж не би бил подходящ съпруг за вас, ако избягва проблемните ситуации, ако не иска да ви изслушва, когато имате нужда или не желае да ви гледа как плачете.

Съчувствието и емпатията в една връзка са много важни за отношенията. Представете си как бихте прекарали целия си живот с човек, когото по никакъв начин не усещате да ви е опора в моментите, в които изпитвате слабост.

Имате проблеми със семейството му

Когато предприемете крачката да създадете семейство, няма как да избягате от родното си семейство, както и това на съпруга ви. Проблемите с роднините са нещо, от което трудно може да се избяга, защото се случват постоянно и по различни причини.

Какво търсят мъжете в бъдещата си съпруга

Но когато са твърде непреодолими, а партньорът ви по никакъв начин не заема вашата страна в споровете, това трябва да ви подсказва, че винаги ще сте на второ място. Помислете дали сте готови да понесете този емоционален товар.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Важното Златотърсачк ( преди 9 месеца )
Имоти и ПАРИ, ако няма НЕ става, защото няма какво да се унаследява.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар