Интимно

Ако той прави тези 4 неща, значи гледа на вас сериозно

Сексът не е голям фактор за него

19.09.2023г. / 15 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Няма жена, която да не иска да срещне онзи мъж, който има желание и е готов да се установи в една връзка и да инвестира в нея време, емоции. Но това се оказва не толкова лесно. Неведнъж сме се заблуждавали за партньор. Неведнъж са ни давали празни обещания. Но след толкова любовни уроци сме понаучили и нещо за любовта и връзките. Има 4 знака, които разкриват, че той е сериозен към вас. Вижте кои са в следващите редове.

1. Той се грижи за вас.

Той полага грижи в това да сте щастливи ден след ден. Готов е да ви изслуша, когато имате лош ден, когато имате щура история за разказване или някоя клюка, дори и да не го е грижа за тях. Когато ви е трудно, полага усилия в това да ви стане по-лесно. Грижата за вас е един от основните му приоритети и той се справя много добре с нея, а вие с удоволствие му отвръщате за положените усилия.

10 знака, че той не е готов за брак

2. Иска да прекарва време с вас... и то много.

Още един знак, че мъжът, с когото се срещате или сте започнали нова връзка е сериозен към вас. Готов е да си освободи време, за да сте заедно. Понякога променя рутината си, за да се видите. С удоволствие планира къде да вечеряте, дава идеи как да прекарате времето си заедно след работа, в почивните дни. След като сте се видели, не се покрива за няколко дни, а поддържате постоянна комуникация.

Какво усещаме, когато сме влюбени?

3. Сексът не е голям фактор за него.

Разбира се, на него му харесва сексът с вас, но той не е причината да иска взаимоотношения с вас. За него интимността не е само в спалнята, а във времето, в което сте заедно, може да споделяте, да се гушкате.

Свързани статии

Партньорът ви има нужда да прави много повече от секс с вас – да пътува, да посещавате любими дейности, да сте на празници заедно... Да сте част от живота му по всякакъв начин. Това е сигурен знак, че той гледа сериозно на взаимоотношенията ви.

4. Той ви има предвид, когато взема важни решения.

Без значение за какво се отнася, той винаги държи да чуе и вашата гледна точка. Особено ако ви пита за неща, които засягат бъдещето му. Много е вероятно да ви покаже, че в плановете му влизате и вие като негова половинка и то не само на думи. Важни решения като това, имат отношение към партньорството ви и той е наясно. Разбира се, най-голямото доказателство, че един мъж е сериозен е когато има съвпадение между казаното от него и действията му в тази посока.

Коментирай