Интимно

Кои зодии са идеалната двойка в секса

Вижте кои са най-пламенните комбинации

02.10.2023г. / 13 46ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Не бива да подценяваме силата на рождения ни знак. Той може да ви даде ценни напътствия относно решенията в живота ви или пък коя алтернатива да изберете от няколко варианта. Със сигурност преди всичко трябва да се осланяте и на вътрешното си чувство. Но ако комбинирате знанията и интуицията, може да се очаровате от посоката, в която може да се развие животът ви.

Ето защо в следващите редове ще повдигнем завесата и по отношение на любовните взаимоотношения. Кои зодии правят най-добър секс помежду си? Ето и някои комбинации:

Скорпион и Риби

На пръв поглед тези зодии са несъвместими. Това обаче не е точно така. И Скорпион и Риби са водни знаци. Всички техни близки ги познават много добре и веднага ще ви кажат, че те са дълбоко емоционални и чувствени. Скорпионът е страстен и интензивен, докато Рибите са по-скоро мечтателни и съпричастни. Подобна комбинация може да създаде силна емоционална и сексуална връзка, тъй като и двата знака са отворени и готови да изследват желанията и фантазиите на другия. Затова тази комбинация е на първо място в нашия списък.

Месечен хороскоп за октомври

Везни и Водолей

Въздухът е елементът, който управлява този знак. Везните са известни със своя чар и дипломатичност, докато за Водолеите са характерни независимостта и интелектът. Тази комбинация може да създаде връзка, която да бъде стимулираща както в сексуално отношение, така и в интелектуално. И двата знака са отворени, широко скроени и са склонни да експериментират с различни форми на интимност. Със сигурност сексът за тях ще бъде едно голямо приключение.

4 зодии, за които октомври ще бъде изпълнен с любов

Телец и Рак

Земята е елементът, който напътства и ръководи тези знаци. Със сигурност хората наоколо ги разпознават, тъй като те притежават чувственост и емоционалност. Телецът е по-скоро чувствено заземен, докато Ракът е грижовен и чувствителен. Подобна комбинация би създала силна емоционална и физическа връзка, тъй като и двата зодиакални знака ценят интимността и комфорта в сексуалните отношения.

Коментирай