Кои зодии са идеалната двойка в секса

Вижте кои са най-пламенните комбинации

02.10.2023г. / 13 46ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв и Стрелец

Тези знаци са огнени и са известни със своята увереност, енергия и приключенски характер. И двата знака имат силно сексуално желание и обичат игрите и спонтанността под завивките. Тяхната споделена страст към приключенията и непринудеността може да доведе до една пламенна и динамична сексуална връзка с много прехвърчащи искри.

Женски хороскоп за октомври

Близнаци и Везни

Нерешителността на Везните е част от техния чар и те неволно ви карат да гадаете. Въпреки че последното нещо, което търсите е обвързването, кокетният нрав на Везните и статусът им на светски личности няма да спрат да ви държат нащрек. Везните могат да ви очароват с цяла колекция от интимни връзки, при това коя от коя по-интересни. Сексуалната химия между тези два знака е доста осезаема и ако трябва да сме честни – сякаш колкото повече свобода си давате, толкова повече се харесвате.

Любовен хороскоп за октомври

Дева и Козирог

Формирането на подобна двойка може да бъде в резултат както на отдаденост, така и на чиста доза риск. Въпреки че и двамата обичате да правите нещата стъпка по стъпка, вие сте нетърпеливи да изследвате и похотта, която се крие зад характера на Козирога. Именно неговото безкрайно преследване на успеха ще ви вдъхновява и вие няма да се спрете пред нищо, за да му доставите удоволствието, което заслужава. Трябва да допълним, че в сексуално отношение вие имате търпението и издръжливостта, които са необходими, за да угодите на Козирога.

4 зодии, които ще се къпят в пари през октомври

Коментирай