Интимно

4 стъпки, които карат мъжете да се чувстват обичани

Отбелязвайте това, което прави за вас

05.10.2023г. / 12 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В една любовна връзка и жените, и мъжете имат нужда да усещат любовта на другия към себе си. Мъжете не са толкова емоционални, трудно изказват своите желания, може би понякога малко от срам. Но за тях е важно да се усещат обичани и желани от партньорката си. Не е нужно да правим нещо грандиозно, за да покажем обичта си. Нужни са тези 4 малки стъпки.

Позволете му да ви разсмее

Ако има нещо, което мъжете обичат, това е външното потвърждение, че те са важни и харесвани от жените. Как изглеждат, как се възприемат, колко успешни са за света. Когато един мъж успява да ви разсмее, въпреки предизвикателствата, които може да имате като двойка, той ще почувства любов и радост към вас и към себе си. Това е начин да се почувства оценен от жената, която обича.

5 признака на баланс във връзката

Отбелязвайте това, което прави за вас

Мъжете са най-добри, когато дават. Това е в природата им. Когато дават, те се грижат за тези, които обичат и това е изконна нужда за тях. Понякога може да е трудно за съвременните мъже да дават, защото за съвременните жени е трудно да получават. И често пъти, когато мъж дава на жена, тя сякаш пренебрегва неговия жест.

Възможно е да показва, че не ѝ е достатъчно, или да действа по начин, който предполага, че не го заслужава. Когато мъжът дава нещо на една жена, било то подарък, внимание, материална помощ, друг вид помощ, той го прави от сърце. Ето в този момент за него е важно жената да отбележи усилието му, партньорката му да му благодари и това го кара да се чувства обичан и ценен.

Неща, които партньорът ви не трябва да иска от вас, ако ви обича

Позволете му да ви помогне

Жените по природа са по-грижовни в сравнение с мъжете. Копнеем да се грижим за всеки, често до такава степен, че спираме да правим нещо за себе си и се възмущаваме и огорчаваме. На мъжете им е приятно да се грижим за тях, но не искат да сме твърде полезни, да доминираме. Затова е важно да оставим любимия мъж да ни помага – да планира къде да хапнем, да напазарува, да помогне в почистването на дома и т. н. Да му благодарим за подкрепата.

Свързани статии

Водете се от женската си енергия

Живеем в свят, в който жените се стремят да бъдат добри във всичко. Често събитията ни превръщат в твърде независими, губещи част от женската си енергия. Мъжете обичат да се чувстват силни, да са защитници. Жените са нежни и грижовни. И независимо какво казва светът, повечето мъже и жени реагират на силата и нежността на другия. Това е в природата ни.

Показването на женската ни енергия не ни прави слаби, безсилни или по-малко успешни. Просто не бива да поемаме и всички мъжки функции, непозволявайки на партньора ни да бъде мъж, да прояви себе си.

По материали от yourtango.com

Коментирай