Интимно

Признаци, че един мъж няма намерение да се обвързва с вас

Защо не трябва да си губите времето с него

21.12.2023г. / 11 20ч.
Илияна Николова
Признаци, че един мъж няма намерение да се обвързва с вас

Когато сте влюбени и имате връзка с човек, към когото изпитвате чувства и желание да сте заедно, вероятно ви се иска да се обвържете по-сериозно. За съжаление обаче другият човек невинаги мисли по този начин. Страстта, емоциите, розовите очила ви карат да не виждате истинските знаци, че един мъж няма намерение да се обвърже истински с вас. 

Кои са тези признаци, които могат да ви подскажат, че един мъж няма да се обвърже с вас?

Срещите ви не протичат по нормалния начин 

Съмнително е, когато се срещате на тайни места, никой не ви вижда заедно, никога нямате уговорен план за среща, всичко се случва в последния момент или често изобщо не се случва. Всички тези сигнали издават не особено задълбочени намерения на партньора ви към вас. Той по-скоро ви използва и запълва времето си, когато му е удобно, но не прави компромиси и определено не е този, който настоява да задълбочите връзката си и да надскочите фазата на странните срещи. 

Свързани статии

Не ви среща с приятели 

Не сте ли се питали защо досега не сте се запознали с нито един негов приятел? Не може да няма никакви приятели. Със сигурност има нещо гнило в това да не ви среща с тях. Една от най-честите и възможни причини е, че няма намерение да се обвързва с вас, затова и не се опитва да ви среща с близкия си кръг от хора. Това важи още повече и за семейството му. 

Никога не остава у вас 

Ако срещите ви приключват в жилището ви, но той никога не пренощува у вас, това със сигурност е сред признаците, че не иска да се обвързва с вас. Той не изпитва нужда да остане близо до вас и да сподели с вас съня си, да се събудите заедно, да си направите закуска и да изпиете сутрешното си кафе като двойка. Това говори много лошо за намеренията му към вас. 

Сексът е по-важен за него от всичко 

Замислете се какво правите най-често заедно. Ако това е преди всичко секс, значи нещата не са особено дълбоки. Ако основната ви активност като двойка е свързана предимно с физическо удоволствие, а не с време, прекарано заедно, това говори, че обвързването ви е на доста повърхностно ниво. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 4 месеца )
Тя е моят приятел, срещите протичат по единствено възможния начин, мисля за много нейни неща, споделяме нощта.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота