Интимно

Силни ритуали за любов 

Привлечете мечтания партньор 

25.01.2024г. / 16 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако искате да внесете малко повече любов в живота си, без значение дали имате партньор или не, можете да опитате някои малки хитринки. С помощта на вашата добра енергия и светли намерения, можете да привлечете любовта. В следващите редове ще ви споделим за няколко ритуала, които могат да помогнат. 

Домашен ритуал за любов 

Нищо не е по-свещено от пречистваща, духовна баня. Така че пуснете вода, отворете бутилка хубаво вино и си позволете да се потопите в релаксираща медитация. За този ритуал ще ви трябват: вана; 1 чаша мляко (не на растителна основа); листа от роза (достатъчни да покрият половината от водата); няколко капки екстракт от ванилия ;4 розови свещи; парче розов кварц, което да поставите във ваната. След като ваната се напълни, поставете екстракта от ванилия, розовия кварц и чашата мляко във водата и след това поръсете розовите листенца по повърхността. Поставете свещ във всяка една от посоките на света около ваната и я запалете. Налейте си чаша вино, приглушете светлината и влезте във ваната, представяйки си с кого бихте искали да сте вътре.

Когато сте готови да излезете, съберете розовите листенца и ги поставете в купа. След като измиете банята, вземете купата с розови листенца и ги поставете до леглото си, за да изсъхнат.

Свързани статии

Заклинание с шафран за добър любовен живот 

Това заклинание подобрява сексуалния ви живот. Използването на растение с характеристики на афродизиак, често служи в магически церемонии. Тъй като това любовно заклинание действа на всички, можете да го използвате, за да привлечете нов любовен партньор или пък да запалите пламъка със сегашния ви. За този ритуал ще ви трябват: червена свещ; шафран; възглавница; малка торбичка.

Първата ви задача е да извършите ритуала вечерта. Изгасете светлините и запалете червената свещ. Докато седите на светлината ѝ, медитирайте, припомняйки си хубавите си сексуални изживявания. Помислете за най-приятните моменти, които сте имали с настоящия си партньор, и за нещата, които тайно се надявате да направите. Позволете на мечтите си да превземат тялото и ума ви и обърнете внимание на това как се чувствате, когато това се случи.

Заклинанието ще работи, само ако напълно му се отдадете с ума, тялото и душата си. Когато сте готови, поставете щипка шафран в малката торбичка, а нея сложете в чекмеджето с вашето бельо или пък я пъхнете под калъфката на вашата възглавница. 

Свързани статии

Африканско заклинание за привличане на любов 

Независимо дали сте несемейни, искате да намерите връзка със сродната си душа, това любовно заклинание ще доведе подходящ партньор до вратата ви. Необходими са ви 5 монети; 5 слънчогледа (или жълти цветя); мед, парче жълта или бяла панделка.

Започнете, като седнете спокойно за няколко минути и медитирайте върху това, което ще ви направи щастливи. След като решите какво искате, отидете до най-близката река или поток. Течащите водни тела са свещени за Ошун (африканска богиня на любовта). Положете нужното усилие, за да намерите течаща вода, това ще направи вашето любовно желание много по-силно, тъй като Ошун е много благодарна за всички усилия, положени от нейно име.

Когато сте над водата, трябва да завържете цветята заедно с панделката. След това намажете всяко цвете с капка мед и опитайте сами от меда. После хвърлете цветята и монетите във водата и поискайте благословията на Ошун. Тъй като свещеното ѝ число е 5, може да очаквате вълнуващ резултат през следващите пет дни.
 

Свободно време