Интимно

Любовен хороскоп за 26 февруари – 3 март

Преценките за любовта се променят

26.02.2024г. / 15 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През следващите дни е възможно да имаме повече очаквания в любовта. Марс ще бъде в квадратура с Юпитер във вторник и би било добре да запомним, че е най-добре да управляваме очакванията си. Меркурий и Слънцето правят годишните си съвпади със Сатурн. Това ще ни накара да гледаме на любовната си ситуация по-реалистично. 

В края на краищата, ако разглеждаме ситуацията такава, каквато е, а не каквато ни се иска да бъде, ще знаем точно какво може или не може да се направи, за да я подобрим. Като цяло ще бъде важно да не действаме прибързано в любовта. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Свързани статии

Овен 

Скъпи Овни, в последните дни на февруари и първите на март, вашата управляваща планета – Марс, ще бъде в квадрат с Юпитер. Тази енергия е чудесна за флирт, за задълбочаване на любовните взаимоотношения. Онези представители на зодията, които не са сигурни във връзката си с определен човек, Ще се почувстват по-уверени с помощта на Венера, която ще се приближи към Северния възел.

Това ще ви помогне да споделите емоциите си и да търсите знаци, които да ви подскажат в каква посока се развиват взаимоотношенията ви. Може да се създаде дългосрочна връзка. Сериозно обвързаните Овни ще могат да преоткрият романтиката с любимия човек. 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )
za nasi ilizi ne se meste sladkisi s bivsi odavna sme proklucili daje ne iskame da im vijdame fizionomite na nekoi sami si izobretiha ot mnogo ymnos a drugi sas cakali koito rabteha i skagha lekarsva v hranieni vlizat zaedno vav domovete znaem gi vsicki idoti za cujdi iluzi ne se mesete
отговор Сигнализирай за неуместен коментар