Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 април

Очакват ни любовни промени

15.04.2024г. / 16 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамична и интересна любовна седмица. Меркурий и Венера ще ни помагат в любовта. Ще ни бъде много по-лесно да се откажем от миналото, което само е подхранвало страхове и разочарования в душата ни. Юпитер и Уран в знака на Телец също ще доведат до осезаеми промени. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Свързани статии

Овен

Овни, през новата седмица не трябва да правите компромис с това кои сте по никакъв начин, само за да имате любовна връзка. Звездите ви съветват да внимавате с връзки, които изискват от вас да „изтриете части от себе си“, само за да се впишете в профила, който търси отсрещната страна. Такава ситуация може сериозно да навреди на самочувствието ви. Не се колебайте да говорите за това. Ако сте необвързани може сериозно да обмислите помирение с бивш партньор, но само ако той/тя напълно ви приема такива, каквито сте.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 месец )
0 rate up comment 1 rate down comment
annimen ( преди 1 месец )
bivsi da se mahatma ot vglavata az ne gi priemam teh oh prodajnici ne stem oko nas bivi sa vav bison veme nesta da gi vihdam az si znam kakav Sam itocno tazi pricina ne iskame da gi vijdaim izobstoooooooooooo
отговор Сигнализирай за неуместен коментар