Интимно

Тест: Склонни ли сте да изневерявате

Един забавен тест

15.04.2024г. / 19 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта всички хора сме различни. Някои са грижовни, други романтични, трети не чак толкова, има и ревниви... Но сякаш най-трудно ни е да бъдем моногамни в любовта. Има много причини, които могат да поведат един човек към изневяра и все пак тя си остава избор. Природата ни също понякога се намесва. Може би всеки познава поне по един изневеряващ човек, за когото може да каже, че той си е такъв, винаги мами партньорката или партньора си.

Вие склонни ли сте да изневерите?

Вижте снимката. Кое е първото, което забелязахте в нея? То ще ви даде отговор на този въпрос.

Ако сте видели първо пеперудите

Ако сте видели красивите пеперуди най-напред, то вие сте от хората, които планират винаги да бъдат верни в една любовна връзка. И ще бъдете, освен ако не почувствате, че съдбата се намесва в любовните ви дела.

Вие сте любител на романтичните драми, вярвате в съдбата и ако срещнете правилния човек, когато сте с някой друг, може да не успеете да устоите и да се поддадете на изневяра.

Свързани статии

Ако сте видели огледалото

Ако сте видели огледалото първо в тази снимка, то за вас може да се каже, че вие сте от хората, които никога, никога няма да изневерят... Но това невинаги е добре.

Склонни сте да оставате здраво стъпили на земята и сте упорити в решенията, които вземате, понякога до упорита и разрушителна степен за вас. Да останеш във връзка, която е нещастна, не е умен избор.

Свързани статии

Ако сте видели женския образ

Това е показател, че вие сте от хората, които изневеряват... често. Никога не е нещо, което планирате, и честно казано, ако имахте своя начин, вашите взаимоотношения щяха да ви позволят да бъдете с други хора по честен начин. За съжаление рядко споделяте тази мисъл с партньорите си.

Свързани статии

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 седмица )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 седмица )