Свободно време

Тест: Изберете фея и вижте какво ще ви донесе тя

Нова година – нов късмет

23.01.2024г. / 16 17ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако е дошъл момент в живота ви, в който усещате, че е дошло време за промяна, може в началото да изпитвате вътрешна съпротива. Излизането от комфортната ви зона няма как да не е съпроводено с неудобства, но за сметка на това, винаги ще е за добре. В следващите редове ви предлагаме този забавен тест.

Изберете фея и вижте какво ще ви донесе тя.

Фея номер 1 

Ново начало 

От доста време усещате, че сякаш буксувате. Искате да промените толкова много аспекти от живота си, че не знаете откъде да започнете. Но съвсем скоро очаквайте да се случи събитие, което ще ви подскаже правилната посока. Когато това стане, приемете създалата се възможност и не отлагайте.

Каквото и да ви коства, бъдете смели и поемете риска, защото той може да ви отведе там, където само сте мечтали. Не е изключено в обкръжението ви да се появи човек, който много ще ви помогне за тази ваша трансформация. 

Свързани статии

Фея номер 2 

Любов 

Независимо дали имате партньор или не, понякога сте склонни да се чувствате самотни. Дълбоко в себе си вярвате, че човек идва сам на този свят и си отива сам. Е, трябва да ви кажем, че е дошло време да разсеете негативните мисли и просто да се оставите да бъдете обичани.

Около вас има любов, при това в огромни количества, стига обаче да имате очи, за да я видите и сърце, за да я почувствате. Ето защо, пуснете се по течението и забравете за всичко, което е било досега. Наслаждавайте се на момента. 

Свързани статии

Фея номер 3 

Релакс 

Макар и новата година да започна съвсем скоро, за вас „почивка“ е дума, която почти не се среща в речника ви. Не разбирате цялата суета около празниците, а дългите обеди и вечери не са ви по вкуса. Вие предпочитате да сте ангажирани и продуктивни, тъй като само така се чувствате истински живи.

Трябва да признаем ентусиазма ви, но съвсем скоро очаквайте изненадваща възможност за почивка. Не бързайте да отхвърляте предложението. Вместо това се отдайте на любимото си хоби или просто се отпуснете удобно с чаша топла напитка. Използвайте създалата се ситуация, за да презаредите батериите. 

Свързани статии

Фея номер 4 

Ангажименти 

Макар за мнозина тази дума да е натоварена с леко негативно усещане, за вас това не е така. В момента чувствате, че не давате всичко от себе си и не сте на 100%. Може би досегашната работа се е превърнала в рутина и вие вече не изпитвате някогашното желание и хъс; или пък просто сте погълнати от апатия. Каквато и да е причината, бъдете готови за глътка свеж въздух.

Предстои ви период, който ще ви накара да се мобилизирате и да покажете на какво сте способни. Не се страхувайте, а скочете смело и приемете предизвикателствата! 

Свързани статии

Коментирай