Интимно

Червени флагове, които карат мъжете да се отдръпват

Какво ги провокира да избягат въпреки интереса си

29.04.2024г. / 17 19ч.
Илияна Николова
Червени флагове, които карат мъжете да се отдръпват

Преди да имате задълбочена връзка с някого, вие съзнателно или не следите за червени флагове, сигнали, които да ви подскажат имате ли потенциална съвместимост и бъдеще с половинката си или не. За мъжете и жените червените флагове имат различно измерение. Всичко зависи от това какво е важно за вас, какво ви плаши, кое можете да приемете и кое със сигурност не бихте могли да преглътнете.

Нека се спрем на някои червени флагове, за които мъжете следят и които в много случаи ги карат да се отдръпват, макар да имат чувства към дадена жена.

Мъжете следят дали жената има твърде много емоционален багаж 

Болката и незатворените рани от любовните разочарования и предишните връзки могат да са определящи за бъдещите отношения. Мъжете следят дали една жена носи прекалено много емоционален багаж със себе си, дали говори с омраза за бившия си и за мъжете въобще.

Мъжете следят дали ще поискате да се преместите заедно прекалено рано 

Един от червените флагове, за които мъжете следят е дали ще ги притиснете да заживеете заедно твърде бързо. Повечето мъже приемат това като отчаяност от страна на жените, които на всяка цена искат да се обвържат, да имат семейство или да родят дете независимо от кого. Това е мисълта, която ги плаши и са склонни да се отдръпнат, ако усетят натиск твърде рано.

Мъжете следят дали една жена драматизира прекалено 

Мъжете не обичат драмата. Повечето се дразнят на жени, които драматизират, мрънкат и правят от мухата слон във всяка ситуация. Някои мъже дори приемат дребните женски коментари като драма, така че бъдете внимателни, ако искате да привлечете нечие внимание.

Свързани статии

Мъжете следят за злословене срещу бившия 

Един от червените флагове, за които мъжете следят е дали говорите с неприязън за бившия си. Това автоматично им подсказва, че може би сте от онези жени, които мразят мъжете и ги обвиняват за всичко. В съзнанието им светва лампичка, която им казва, че вероятно и с тях бихте се отнасяли по същия начин. Това ще ги накара да се отдръпнат.

Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита 

Мъжете имат своите мъжки хобита и любими занимания. Една от най-честите причини за конфликти е именно критиката към хобитата им от страна на жените. Затова, ако имате различни виждания по тази тема или сте критични към интересите и хобитата му, той вероятно би се отказал от връзка с вас, защото това би било истинска катастрофа.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Име ( преди 1 седмица )
Нали заради "емоционалния багаж" ги обичаме!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар