Интимно

Парти за двама за Свети Валентин

09.02.2009г. / 09 30ч.
Аз жената
Парти за двама за Свети Валентин

Св. Валентин” е празник само за двама и само за влюбени. Не е време за шумни заведения и големи компании, задължително трябва да избягаме някъде само двамата.

Уикенд в СПА хотел би било една добра идея. Някъде, където никой не ни познава и където няма шанс да срещнем познати – най-добре в чужбина или в частна вила.

Няма смисъл да обикаляме до припадък природни или исторически забележителности – трябва ни само меко и широко легло.

Ако и двамата сме хора, които не могат да се затворят цял ден в една стая, разходка в планината, хванати за ръка би ни се отразило енергизиращо и сближаващо. Трябва да внимаваме с климатичните условия, но какво пък, винаги можем да избягаме надалеч от проблемите и зимата със самолет например – само и само за да се разходим само двамата на някой романтичен морски плаж.

Романтична вечер у дома – може да звучи скучно, но е релаксиращо и отпускащо – ако сме само двамата. Но защо пък да не превърнем дома в хотел.

Да напълним ваната с ароматни бомбички, да украсим навсякъде с любимите ни цветя и свещи.

Да приготвим шампанско, ягоди, шоколад и сметана и да ги сложим на масичка на колелца, която да придвижим, когато моментът настъпи.

Можем да започнем с разпускащ масаж и да се отдадем на шампанско и любов.

Любовна нощ... не е ли най-прекрасният подарък в забързаното ежедневие?

И най-важното – този ден е добре да изключим всички телефони, да забравим за Интернета и телевизията – нали най-важното послание очакваме от човека до нас!

* * *

Всичко за празника на влюбените “Свети Валентин”
Какво да пожелаем за 14-ти февруари?
Любовни мисли за вдъхновение и размишление

Коментирай