Интимно

Какви подаръци да очакваме от възлюбения за Св. Валентин?

12.02.2009г. / 09 31ч.
Аз жената
Какви подаръци да очакваме от възлюбения за Св. Валентин?

Пак ще е 14-ти февруари и пак очакваме романтични изненади! Нооо... трябва да имаме винаги едно на ум – това, което за нас е романтично, може да не е точно такова в мъжките очи.

И ако представите ни се разминават, не трябва да вземаме прибързани решения: Той не ме обича! Той не е романтичен... има ме за даденост... и всички знаем онези стотици предположения, които започват бавно и сигурно да ни гризат в моменти на съмнение.

За него романтиката може да бъде просто да хапнете и изпиете бутилка вино на спокойствие; да съчетаете “Св. Валентин” със “Св. Трифон Зарезан” и да се съберете с приятели или просто да мързелувате и да се любите цял ден.

Трябва да имате пред вид и че прекрасните малки сувенирчета във форма на сърца, зайчета, мечета, котета и други умилителни и умалителни според повечето мъже са преди всичко безполезни прахосъбирачки. Те не виждат ползата от тях и следователно е напълно безсмислено да ви затрупват.

Наистина някои – дали най-влюбените, дали онези с повече комплекси, дали онези, които са малко прегрешили и искат да ни се подмажат си правят труда да подаряват всичко онова, което продавачката в магазина им каже, че става и че несъмнено ще ни зарадва. И тези някои не са малко, иначе нямаше да я има цялата тази безумна индустрия, която да ни помага да се вричаме в любов все повече и повече. И разбира се най-силно на един по-специален ден.

Но дали пък някои с едно керамично сърчице и една роза не казват просто – бе днеска ми се прави секс!

Дали ще сме обсипани или не с подаръци и внимание на 14-ти февруари не би трябвало нито да ни размеква и разнежва прекалено, нито да ни хвърля в деветия кръг на ада.

Просто този ден може да бъде знаков за някои неща, но в никакъв случай не трябва да ни кара да правим велики обобщения и генерални заключения.

Първо трябва да видим как нашият любим се държи през всички останали дни, които не са набедени за празник на влюбените. Ако той се държи именно като влюбен – ОК – няма нищо трагично, ако не иска да се движи по бляскаво бутафорната вълна на модата.

По-притеснително би било, ако през всички останали дни нашият избраник се държи пренебрежително, незаинтересувано и по нищо не може да се разбере, че ние за него сме целият свят, то би било нелогично точно на 14-ти февруари да цъфне като майска роза с балон във форма на сърце и букет. От километри се вижда, че има нещо нередно в нашата връзка.

Затова е по-добре да не преекспонираме 14-ти февруари прекалено много, а да погледнем отвисоко и в перспектива на нашата връзка.

* * *

Парти за двама за “Свети Валентин”

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonim ( преди 11 години )