Интимно

Секс без любов – за и против

02.04.2009г. / 09 45ч.
Аз жената
Секс без любов – за и против

Времената, в които живеем са странни. Сексът без любов навлезе масово.
Често срещано явление е просто “заедно за една нощ” или “само за един път”, нещо като салфетките за еднократна употреба, колкото и грубо да звучи. Все пак не всички са изгубили желание за романтика и любов.

Ето мнението на няколко души по темата доколко сексът без любов е приемлив или не. Личи си, че мъжете и жените са на различни становища – класика.

Гергана П., 43 г.
“Секс без любов не си заслужава! Просто губи своя смисъл.”

Вероника Г., 37 г.
“В днешно време всичко е приемливо и възможно, дори и сексът без любов. В днешно време е по-възможно да намериш секс, отколкото любов и загриженост.”

Краси Н., 23 г.
“Да, приемлив е секс без любов, ако е за да задоволи физиологичната ти потребност. В случая определящо е като каква личност се определя жената – дали по-скоро романтична натура или жена без скрупули. Аз съм ЗА и за секса между приятели, в крайна сметка ние сме човешки същества и имаме нужда от удоволствие.”

Мария Д., 21 г.
“Да, приемлив е, но не е за предпочитане и аз не бих го правила често. сексът без любов е задоволяване на нагон, по-скоро животинско изживяване, но понякога имаме нужда само от това.”

Деян Г., 26 г.
“Всички удоволствия, които не вредят на околните, са приемливи. Ако под “любов” разбираме някакви установени чувства и отношения, характерни за двойките – тогава “любов” не е нужна за добър секс. Притеснително е когато има секс без удоволствие, страст и желание. Тогава вече можем да говорим за проблем и неприемливи отношения.”

Марин Т., 32 г.
“Всичко е възможно. Защо пък задължително да има любов, романтика – отживелица! Аз съм за удоволствието. Обичам я за една нощ. Утре – следващата! Не искам да се ангажирам с чувства!”

* * *

15 признака, по които един мъж може да разбере, че си зависима
От теб-само секс и нищо друго – тема от форума

Коментирай
15 rate up comment 0 rate down comment
AWI ( преди 11 години )
Мисля,че няма значение размера,а чувствата към даден обект.Живея вече 20 години по този начин и виждам,че започвам да го обичам все повече с течение на годините.В днешно време се тарси добрият и уважителен мъж,а хулиганите ги има и ще ги има винаги,който иска ги намира.По добре без(хубав секс),а с човек,който те уважава и почита винаги.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15 rate up comment 0 rate down comment
Пепа ( преди 11 години )
Размерът е от особено значение! Секс с любов и нещо прекрасно, но и сексът за една вечер и без любов си има своите предимства!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17 rate up comment 0 rate down comment
mim ( преди 11 години )
haha,stiga s tozi sex,hora :)ima i po-interesni zanimaniq :p
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15 rate up comment 0 rate down comment
Мари ( преди 11 години )
от личен опит- секс за една нощ, и секс с любов, мога да кажа, че втория вариант ме е задоволил изцяло, въпреки прекалено малкия атрибут на обекта на моите чувства...така че, мъже, от значение е размера единствено на любовта, не на нещо, което може да си набавим от сексшопа лично аз пред секс без любов предпочитам мастурбация и да съм в мир със себе си, вместо да си търкам епидермиса с някой, който не ми е по душа и после да ми е още по-смотано настроението
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 0 rate down comment
Elito ( преди 11 години )
Аз съм за ПРОТИВ секса за една нощ!Не е за всекиго това- при мен например сексът без чувства си е жив тормоз!!!!Всеки има избор в този живот, а и никой не упреквам за постъпките му, всичко е въпрос на избор:))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар