Интимно

Кога мъжът казва “Обичам те”

09.06.2009г. / 20 37ч.
Мария Дуковска
Кога мъжът казва “Обичам те”

Всяка жена мечтае да бъде желана, обичана и да чува от любимия си мъж онези думи, които могат да стопят всяко ледено сърце, а именно – “Обичам те”. Но чуваме ли тези две думи достатъчно често, колкото бихме искали?

Мъжете често се оправдават, че не ги изричат, тъй като видите ли, все пак били мъже и трябвало да са по-корави от нас. Затова ни “преотстъпват” това право ние да повтаряме до безкрай колко много ги обичаме. Като се замисля обаче това никак не е вярно, нито пък справедливо.

Истината, мили дами, е, че мъжете се чувстват слаби, когато изричат думитеОбичам те”. Сякаш силата, която по презумпция като мъже притежават, изчезва в мига, в който признаят, че са влюбени.

Трябва ли винаги да има повод, за да се казваОбичам те” и прави ли това мъжът да изглежда слаб в нашите очи. Съмнявам се. Най-голямото щастие е да обичаш и да го доказваш всеки ден. Но сякаш в рутината на връзката си забравяме, колко важно е поне един път в деня, да поспрем в това забързано ежедневие, да се огледаме и да кажем на любимия си човек, онова, което всеки жадува да чуе. Ако още един ден е отминал, без да го изречете, може би времето е сега. Обичам те...

* * *

Колко трае влюбването?
Съществува ли вечната любов?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Aneliq ( преди 11 години )
С приятеля ми сме заедно 4 години и не заспиваме и досега е нямало вечер в която да заспим без да си кажем обичам те , а и през останалото време той ми го казва постоянно , но според мен това не е много правилно защото тези думи вече стават като "добър ден" и "здравей" и силата им някак се изчерпва, а смисълът им се изгубва.Според мен трябва всеки ден да доказваме обичта си ,но не и всеки ден да повтаряме думите - Обичам те !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Мария ( преди 11 години )
С моя приятел сме заедно повече от 2 год. и всеки ден си повтаряме думите "обичам те",дори той повече от мен.Не смятам,че се чувства слаб когато го прави-харесва му.Живота е прекалено кратък,така че това,което е на сърцето ви нека да е и на устата ви.Обичайте се и си го казвайте!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар