Лято с Az-jenata

Неудобните сутиени развалят силуета и могат да предизвикат болки в гърба!

19.07.2012г. / 10 08ч.
Аз жената
Неудобните сутиени развалят силуета и могат да предизвикат болки в гърба!

Как да се чувстваме комфортно и секси?

Въпреки десетките съвети и препоръки при избора на сутиен, задачата се оказва все по-сложна. Сигурно вече сте забелязали драстичните разлики в размерите и моделите на отделните марки. Дори на много жени им се налага просто да свикнат с притискането, бодежите и разхождащите се презрамки. А особено неприятно е да разбереш, че същият този сутиен, който в пробната ти е стоял чудесно, само след няколко часа носене ти причинява болка и дискомфорт.

Трябва да знаете, че освен естетическа, сутиенът има важна функция и за здравето ни! Ако е неподходящ може да доведе до болки в гърба и врата, подутини и дори обриви. А да не говорим за риска от увисването на бюста. И тези проблеми засягат не само дамите с по-пищни форми. Затова е изключително важно да носим удобен сутиен като Еър Бра на Топ Шоп, например. Ето ТУК можете да научите и повече за него.

Еър Бра нежно поддържа и оформя бюста, и е подходящ за всички възрасти. Той е специално разработен от дишаща материя и с безшевна технология. Няма неудобни закопчалки, убиващи банели и супер лесно можете да изберете правилния за вас размер. С две думи – Еър Бра е най-удобният сутиен, който някога сте носили. Прилепва плътно по тялото, не се впива в кожата, освен това гарантира страхотна поддръжка! Колкото и да разтягате бельото, то няма да измени формата си. Повдига и очертава привлекателно бюста и то на точните места.

Лятото е сезонът на доброто настроение. Оставете неудобните сутиени и си осигурете съблазнителни форми и самочувствие. Не се колебайте и вземете своя Еър Бра ТУК! А сега може да поръчате три сутиена в задължителните черно, бяло и бежово на цената на един! Освен това той се предлага и в актуалните за сезона цветове.

Снимка: Reuters

Коментирай