Лято с Az-jenata

Как да научите семейството си да се храни здравословно?

20.07.2012г. / 09 17ч.
Аз жената
Как да научите семейството си да се храни здравословно?

Решението е във вкусно приготвената храна!

Повечето дами чудесно разбираме значението на здравословното хранене. Особено през лятото, когато трябва да сме най-жизнени и да изглеждаме най-добре. Но проблемът в повечето случаи е да накараме и семейството ни да се храни по същия начин. Голяма част от децата и мъжете смятат здравословната храна за безвкусна. Така че ни се налага да приготвяме две отделни ястия, за да бъдем всички доволни. Но, съгласете се, че това не винаги ни е възможно, а и изисква допълнителни разходи.

Въпреки това, здравословното хранене си остава изключително важно за всяко семейство! Особено за подрастващите и за близките ни, които страдат от някакво заболяване. Затова бързаме да ви споделим, че открихме начин как да изкушите любимите си хора да се хранят правилно. Решението е във вкусно приготвените ястия! Здравословната храна може да бъде изключително апетитна, когато е приготвена в съдовете на Делимано. А най-подходящото оборудване за вашата кухня е Керамика Прима Комплект Мега + Сет, който можете да разгледате ТУК.

Керамичното покритие, което е характерно за всички съдове Делимано, е идеален избор за всички, които искат да приготвят вкусна и здравословна храна. Загрятата керамика запечатва външната част на храната веднага при влизането им в контакт. По този начин продуктите запазват максимално хранителните си свойства, ароматите и сочността си, което пък ги прави страшно вкусни. Керамичното покритие не позволява на храната да залепне, така че може да готвите със съвсем малко количество или без никаква мазнина! Съдовете гарантират равномерно изпичане, а почистването им е супер лесно.

Комплектът Прима Мега включва всичко, от което се нуждаете, за да приготвяте вкусна и здравословна храна. Грил, универсален и Уок тиган. Тава за печене, плитка и дълбока тенджера, касерола, както и два броя капаци. А сега е включен и тиган за палачинки! Освен това ще получите подарък – 6 броя дървени прибори Делимано. Има и още – сега комплектът може да бъде ваш с 30 лв. отстъпка!

Очаровайте семейството си със здравословна храна, която ще ги накара да си оближат пръстите. Поръчайте Комплект Мега + Сет ТУК!

Коментирай