Лято с Az-jenata

Как да си правите спининг тренировките вкъщи?

10.09.2012г. / 13 51ч.
Аз жената
Как да си правите спининг тренировките вкъщи?

Спининг тренировката е перфектен начин да отслабнете и да поддържате форма. Но, ако нямате време за посещения в залата, можете да тренирате и от вкъщи!

Ако все още не сте запознати с така нашумялата спининг тренировка, ще ви кажем накратко, че тя е аеробно занимание, изразяващо се в каране на колело на закрито. Обикновено тренировките се подвеждат групово и в специални зали. Нивото на интензивност се регулира със системата за съпротивление, която всяко спининг колело притежава.

Резултатите от този вид натоварване са поразителни – загуба на много телесни мазнини, стягане на мускулатурата, по-голяма аеробна издръжливост, акумулиране на повече енергия, а сърцето става по-здраво и силно. Или с други думи – грижите се не само за хубавия външен вид, но и за здравето си.

Както казахме, спининг тренировките се провеждат в специални зали, но ако нямате достатъчно време да ги посещавате редовно, можете да си тренирате и вкъщи. За целта ви препоръчваме да си вземете Спининг колело „Америка“, което можете да видите ТУК.

Спининг колело „Америка“ е страхотен уред, подходящ за хора от всякакви възрасти и физически възможности. То е лесно и удобно за употреба. Има система за съпротивление, двойно движение напред-назад, седалка с възможност за регулиране и компютър, който отчита време, скорост, дистанция и изразходени калории. А най-хубавото е, че само след 40 мин тренировка със Спининг колело „Америка“ ще сте изгорили между 400 и 600 калории!

Пускате си хубава музика или любимото предаване, взимате бутилка вода и хавлиена кърпа и се качвате на колелото. Съветваме ви да започнете с лека загрявка, като постепенно увеличавате интензитета. 3-4 пъти седмично са достатъчни, за да свалите излишните килограми и да изваете фигурата си. За по-бързи резултати, комбинирайте и с правилна диета. Ако искате само да поддържате форма, два пъти седмично спининг тренировките стигат.

Така че не пропускайте възможността да оформите стройно и стегнато тяло, без това да ви струва особено време. Тренирайте си вкъщи, когато ви е удобно или пък когато имате вдъхновение за това. Поръчайте си още сега вашето Спининг колело „Америка“ от ето ТУК.

Коментирай