Меню

Пълнен шаран с дробчета, праз лук и ориз

11 декември 2011 | 22:23 | Нина Иванова
5 от 1 гласа
Добави в любими
Пълнен шаран с дробчета, праз лук и ориз

Приготвяне

Продукти:
1 шаран
0,5 кг пилешки дробчета
1 праз лук
1 кафена чаша ориз
1 купичка смлени орехи
подправки по избор и вкус

Приготвяне:
Измийте и почистете рибата. Лукът се запържва леко в тиган, като през това време нарязаните на парчета пилешки дробчета се слагат да заврат леко, докато се изчистят напълно. След това дробчетата се задушават заедно с лука, ориза, орехите и подправките по ваш избор и вкус. Предварително приготвеният изчистен шаран се пълни с вече задушената смес, като остатъкът от нея може да посипете около рибата. След това завивате шарана във фолио и го печете около 30 минути.
Бон апети!

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай