Меню

Оранжева витаминозна салата

27 юни 2013 | 12:00 | Аз жената
Добави в любими
4 средно големи клементини
3 моркова
1 стъбло от целина
2 с.л. зехтин
щипка сол
1 ч.л. стафиди по желание

Продукти
Приготвяне

Климентините се издълбават с лъжица, като предварително се изрязва капаче. Може също да се изцеди сока им с преса за цитруси вместо да се дълбаят. Морковите се настъргват на едро ренде и се подсоляват. Слагат се в издълбаните климентини. По желание може да се смесят със стафиди. Поливат се с малко зехтин и сок от климентини. Декорира се с целина.

Автор на рецептата е Виолета Шейтанова (www.merudia.bg).

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай