Меню

Скариди с пресен босилек

19 септември 2013 | 11:50 | Аз жената
Добави в любими
Необходими продукти:
чесън - 1 глава
скариди - 300 г /колкото имате/
чаша бяло вино
зехтин - съвсем малко, колкото да запържите чесъна
1 глава чесън
босилек - 1 шепа

Продукти
Приготвяне

Чесънът се обелва и всяка скилидка се изчиства. След което се нарязва на дребно или се минава с преса за чесън.

Ако скаридите са изчистени, за вас остава само да ги сложите в тигана с малко чесън, зехтин и бяло вино и да ги изчакате да порозовеят. В момента, в който станат розови са готови. Вадите ги от тигана и ги поръсвате с пресен босилек. Това е всичко. Бърз и лесен аламинут.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай